4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

TOMIĆEV RAPORT IZ POLJSKE: Prvu reč o stanju igrača dao je kondicioni trener crno-belih (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.16 u 20:53

Fudbaleri Partizana juče su otputovali u Poljsku na 16-dnevne pripreme, a već sutra će imati prvu proveru protiv APOEL-a, koja će uprkos najavama da će biti prenosa, ipak biti zatvorena za javnost.

Crno-bela ekspedicija započela je letnji deo priprema u Poljskoj jutarnjim kružnim treningom snage u hotelskoj teretani, da bi 45 minuta kasnije prešli na jedan od šest terena na kojima su vežbali posed lopte sa zadacima, kao i zadatke na četiri gola.

– Moram pohvaliti igrače koji su se vratili sa gotovo identičnom kilažom kao kada su otišli na odmor – kaže kondicioni trener FK Partizan Aleksandar Tomić.

– Radimo dosta na snazi i shodno tome igrači znaju šta mogu da očekuju u narednim danima, odnosno pojedine upalne procese koje smo podstakli aktivacijom mišića.

UDARAC ZA PARTIZAN: Ništa od velikog pojačanja

Šef stručnog štaba Ivan Tomić istakao je zadovoljstvo dobrim uslovima za rad u sportskom centru Mistral u kojem je pre nekoliko godina boravila i reprezentacija Španije.

– Svi osim Đurđića i više nisu novajlije – kroz šalu je započeo razgovor sa novinarima Tomić.

ILIEV ‘IZNENAĐEN’: Leonardo? Koji Leonardo?! Ima ih mnogo…

– Zadovoljan sam pristupom igrača i velikom ambicijom da se brzo uklope na sve ono što kroz istoriji nosi dres Partizana. Sutra nas čeka već prva kontrolna utakmica protiv jakog protivnika APOEL –a, koja je ostala po rasporedu iz prvobitnog plana priprema. Mi imamo svoj plan rada i režim i važno je da sve teče kako smo zamislili za početak kvalifikacija za Evropa ligu. Imamo veliki broj igrača na pripremama, ali i kratak vremenski period, tako da moramo da budemo uigrani shodno mogućim dolascima, ali i odlascima. Ovo je fudbal i sve se moźe promeniti za samo 5 minuta. Drago mi je i da nema ozbiljnijih povreda. Posluźilo nas je vreme u Beogradu, a i zasada sve teče po planu i u Poljskoj.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter