3
Domaći fudbal

DVA MESECA KASNIJE: Napadači na Vazuru prvi put o prebijanju ispred stadiona Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.16 u 16:48

Veljko Belivuk i Darko Ristić izneli su svoje viđenje celog slučaja i razloge prebijanja člana obezbeđenja Miloša Vazure, Božidara Kumburovića.

Dvojica optuženih za prebijanje Bože Kumburovića danas su se našla pred sudom u Beogradu iznosivši razloge za napad koji se dogodio 28. aprilaispred stadiona Partizana u Humskoj ulici.

Veljko Belivuk je tvrdio da je udario i prebio Kumburovića zbog toga što mu je ovaj psovao familiju.

– Da smo hteli da bijemo Vazuru, napali bismo ga čim je izašao iz kola. Nije bilo nikakve namere da ga napadnemo – rekao je Belivuk.

ĐURĐIĆ OSTVARIO SAN: Nisam individualac i majstor fudbala, zavisim od ekipe kojoj podređujem sve! (FOTO)

Belivuk je istakao da nije želeo da se pozdravi sa Vazurom jer mu se ne sviđa njegov rad u klubu, a da se zbog toga Kumburović umešao i rekao im da ‘ne mafijaju’, usled čega je došlo do poznatog obračuna.

Darko Ristić je u svoju odbranu rekao da je on skočio u pomoć Belivuku kada se on sukobio sa pripadnikom obezbeđenja kog je šutirao u glavu.

ILIEV ‘IZNENAĐEN’: Leonardo? Koji Leonardo?! Ima ih mnogo…

Sledeće ročište ovog slučaja naćiće se pred sudom 12. jula.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

3 Komentara

  1. A posle dva meseca vi bahati novinari i dalje pisete „napad na Vazuru“!! To nije napad na njega vec na onoga koga su napali,prosto, jel vam nesto nije jasno?????

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma važi, ljubite se i grlića i on ti kao onda familiju…… Grobarsko ili narkodilersku! Ako ovi ne legnu bar po pet godina džabe se krečilo!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter