6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DOK SVI ČEKAJU KANGU: Fudbaler PSV-a iz Ajndhovena potpisao za Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 21.06.16 u 15:04
 Dojučerašnji vezni igrač šampiona Holandije potpisao je danas ugovor sa Crvenom zvezdom. Promocija će biti održana sutra od 13 časova.

Crvena zvezda vratila je svoje dete na Marakanu. Okolnim putem, preko PSV-a Andrija Luković stigao je do prvog tima voljenog kluba i to baš u vreme kada se tim sprema da napadne Ligu šampiona.

Andrija Luković potpisao je danas ugovor na tri godine, a pre holandskog prvaka, vezni fudbaler igrao je za beogradski Rad.

Njegova promocija najavljena je za sutra na stadionu ‘Rajko Mitić’. Konferencija je zakazana za 13 časova.

Do tada bi moglo da bude poznato i pitanje statusa Geulora Kange, odnosno, potvrda za njegov transfer trebala bi da stigne tokom dana.

0
0

6 Komentara

  1. ulaskom u l.s bi zaradili puno novca tako da bi se lakse disalo.i ne bi bili primorani da prodajemo igrace posto poto.mislim da rukovodstvo kluba zna sta radi.

    0
    0
    Odgovori
  2. zvezda ima odlican tim u koji trba verovati i pruziti pravu podrsku.sacuvan je kostur tima sto je naj bitnije.ovi mladi fudbaleri ce steci iskustvo od strane prvotimaca i to je pravi potez.svaka cast treneru i upravi na dosadasnjem radu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bas se ne slazem! Czv planira da ne prodaje nikoga do avgusta, a ako malo bolje razmislis slisajuci ili gledajuci vesti, dolazi se do sledeceg logicnog zakljucka:
    Sta god da uradimo, u avgustu odlaze Vieira, Ibanjez, Katai, Rendulic, Orlandic. Mozda Avramovski, Petkovic i Jovovic. Kako Zvezda ne bi ostala sa klincima kad oni odu pravi se sada(na vreme!) adakvatna zamena: Milosevic, Mitrovic, Poletanovic, Djurdjevic, Kanga, Ruiz, Lukovic…
    A ja mislim da ce Czv igrati ove godine grupu makar LE i da ce sa zamenama koje dovode imati itekako konkurentan tim u SL Srb, a cak mislim i najbolji u Srb!
    Sada: Kahriman, Petkovic, Ibanjez, Fibel, Lukovic, Donald, Le Talek, Kanga, Katai, Srnic, Vieira
    Od septembra: Kahriman, Stojkovic, Milosevic, Fibel, Lukovic, Donald, Le Talek, Kanga, Plavsic, Srnic, Djurdjevic.
    Kad na to dodas dobru i dugacku klupu: Pavicevic,Lukovic, Cvetkovic, Poletanovic, Ristic, Vucicevic, Babunski, Sikimic itd da li ti deluje slabo ova ekipa?
    Meni ne.

    0
    0
    Odgovori
      • Slazem se da ovaj trba da se kali ali imacemo kompletno jaku klupu i moci ce Grof da rotira igrace,odmarajuci neke bar u nasoj ligi.Ne bih se slozio da je samo jedan ozbiljan igrac dosao jer je Marko Poletanovic i vise nego ozbiljan,cak je kvalitetniji od Grujica a ti se verovatno mislio na stopera Fibela.Verovatno ce doci jos samo Kanga i eventualno Mitrovic,ako resi sa Turcima svoj ugovor,kao i Vucicevic ali on tek treba da se kali.Do kraja avgusta,ocekujem sigurnu prodaju Vieire i Kataia a verovatno i Ibanjeza,mada nam on posto,poto treba ali mora se zaraditi na jos nekom,kako bi ovi primili plate.Uostalom,videcemo.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter