0
Domaći fudbal

ZANIMLJIVA ODLUKA: Petorica Zvezdinih igrača u novim ulogama

Objavljeno: 20.06.16 u 17:18

Crvena zvezda je danas dobila potencijalne protivnike u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Hoće li Zvezda izboriti mesto u najelitnijem takmičenju zavisiće najviše od igrača i njihovih uloga u timu, ali deo će zavisiti i od navijača. 

Što ih bude više, pomoći će svom klubu u toj nameri.

U utorak, 21. juna, sve navijače koji u periodu od 15:00 do 17:30 posete servis za članstvo kako bi kupili odnosno obnovili sezonsku kartu, čeka specijalno iznenađenje.

Prodaja sezonskih karata za novu takmičarsku godinu je u jeku.

ZVEZDA DOBILA PROTIVNIKA: Crveno-beli imaju zicer!

Servis za članstvo u kojem je u pretprodaji jedino i moguće kupiti odnosno obnoviti člansku kartu, radi ponedeljkom, sredom i petkom od 09:00 do 15:00 časova, odnosno utorkom i četvrtkom od 12:00 do 19:00 časova. Upravo će u utorak, 21. juna, petorica fudbalera Crvene zvezde biti prisutna u servisu, i to u periodu od 15:00 do 17:30. Svi koji u ovom terminu dođu da kupe ili obnove sezonsku kartu, dobiće je direktno od fudbalera Crvene zvezde.

U servisu za članstvo u utorak će biti Aleksandar Luković, Luis Ibanjez, Marko Petković, Slavoljub Srnić i Damjan Le Talek.

Ne propustite priliku da osim karte koja vam omogućava da cele godine pratite Crvenu zvezdu, dobijete i potpise fudbalera koji će, uskoro, na terenu pokušati da svim Zvezdašima donesu velike radosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter