0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Argentina lako do polufinala, Čile ponizio Meksiko (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.16 u 08:45

Argentina se lako plasirala u polufinale Kopa Amerika, dok je Čile ponizio Meksiko 7:0 za plasman među četiri najbolja tima na dva američka kontinenta.

„Gaučosi“ su sa 4:1 savladali Venecuelu u meču u kom su briljirali Mesi i Iguain. Upravo su ova dva igrača već u 8. minutu donela prednost Argentini. As Barselone je na fenomenalan način uposlio napadača Napolija, a ovaj pogodio mrežu 1:0. Samo 20 minuta kasnije isti igrač je povisio na 2:0. Ovoga puta se Iguain skoro ušetao u gol protivnika, posle grešeke u zadnjoj liniji Venecuele.

Pitanje pobednika je rešeno u 60. minutu, Gaitan je sjajno povukao loptu, ušao u kazneni prostor i uposlio Mesija, a ovom nije bilo teško da pogodi mrežu – 3:0. Venecuela je uspela preko Rondona u 70. minutu da postigne počasni gol, a tačku na utakmicu je stavio Lamela u 71. minutu na asistenciju Mesija.

Neverovatan rezultat dogodio se u poslednjem četvrtfinalnom meču. Čile je demolirao Meksiko sa 7:0. Igrao se 16. minut kada je Puč iskoristio odbijenu loptu i doneo braniocu trofeja vođstvo 1:0. Na sledeći gol čekalo se sve do 44. minuta kada je Sančez asistirao do Vargasa, a ovaj potvrdio da je u sjajnoj formi 2:0.

Kanonada je usledila u drugom poluvremenu. Vidal je u 49. minutu dobio loptu na levom boku u kaznenom prostoru, vratio je u sredinu, a Sančez je zakucao u gol. Samo tri minuta kasnije ponovo pogodak u mreži Meksika. Sada je Sančez asistirao, a Vargas postigao drugi gol. Pet minuta kasnije Vargas je postigao het-trik. Bio je to sjajan napad, Očoa je branio šta je mogao, ali je napadač Čilea bio nemilosrdan. Vargas je mrežu protivnika zatresao i u 74. minutu što je bio njegov četvrti gol na utakmici, a šesti na Kopa Amerika. Do kraja Čile je postigao i sedmi gol preko Puča za možda jedan od najtežih poraza Meksika u istoriji ove zemlje 7:0.

(Izvor: RuTube)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter