4
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

ČOVEK JE NEVEROVATAN: Parker i dalje ucenjuje Zvezdu, šta će biti sa Brazilcima?

Objavljeno: 19.06.16 u 09:40

Napadač iz Antige i Barbude nastavio je da ucenjuje upravu Crvene zvezde kako bi otišao iz Beograda.

Crvena zvezda uveliko želi inostrana pojačanja. Kako bi to moglo da se dogodi potrebno je da se oslobodi onih koji su višak. Najveći je Džouša Parker, napadač koji je najveći promašaj u istoriji kluba sa stadiona „Rajko Mitić“. Napadač iz Antigve i Barbude u sredu se pojavio u Beogradu, a uprava mu je poručila da se na njega ne računa. On je rekao „dobro“, da će otići, ali da mu se plati sav dug na osnovu ugovora koji traje do juna od 160 hiljada evra. Kako prenosi Sport, Zvezda je odbila ucenu Parkera i voljna je da mu da samo polovinu novca. Sa razlogom, ako se zna da je Parker u crveno-belom dresu radio šta je hteo, išao kući u Englesku da poseti porodicu, iako mu trener to nije dozvolio, a iste sezone je dva kola pre kraja prvenstva bez dozvole kluba otišao na more.

SLATKE MUKE ZA BOŽOVIĆA: Još jedan biser na “Rajku Mitiću”

Takođe, Crvena zvezda želi da se oslobodi još dva inostrana fudbalera. Reč je o defanzivcu Edsonu Silvi i krilnom igraču Brunu Matošu. Miodrag Božović ne računa na ova dva fudbalera, a dokaz za to je što nisu na spisku igrača koji putuju na pripreme u Sloveniju. Oni su navodno ponuđeni pojedinim evropskim klubovima i čeka se ponuda za njih…

TERZIĆ RADI PUNOM PAROM: Dva nova pojačanja gotovo izvesna

0
0

4 Komentara

  1. Ko ovde koga ucenjuje? Parker je naivan, namestiće mu saobraćajku kao i starijem Grujiću.Još se nezna ko je to uradio, kao u Savamali.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj gluposti i ne pametuj kad si glup.Sta su radili iz tvog malog kluba,Zivkovicu i njegovim roditeljima u Nisu?Pritisci,pretnje,pozivanja telefonom tokom noci i ljudi su morali i stan da promene zbog takvih.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter