5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CENZURA: Vijera ne može da priča za medije?

Objavljeno: 19.06.16 u 10:05

Izgleda da saga oko Huga Vijere nije završena, iako se Portugalac vratio u Beograd i vredno trenira sa ekipom.

Delije su jedva čekale da se reši situacija sa jednim od miljenika „severa“ Hugom Vijerom. Svima je na srcu laknulo kada se Portugalac pojavio na Markani i počeo sa laganim treninzima. Ipak, kako Novosti javljaju situacija uopšte nije bajna, o čemu govori i to da je Vijeri zavranjeno da razgovara sa medijima.

NA RADOST DELIJA: Stiglo najveće pojačanje među crveno-bele, od jutros već na treningu (FOTO)

Kako Novosti pišu Hugo Vijera je imao sastanak sa trenerom Miodragom Božovićem i sportskim direktorom Blažom Raosavljevićem koji je trajao skoro pola sata. Na njemu je dogovoreno da se Portugalac ne obraća medijima. To jesam Vijera potvrdio.

– Ne mogu ništa da pričam, takav je dogovor – rekao je Vijera za Novosti iz automobila u kom je bio sa Ibanjezom.

Sa druge strane Blažo Raosavljević je istakao da je odnos sa Portugalcem odličan, da u Beograd nije kasnio zbog ljutnje, već zbog zdravstvenih problema.

KAKAV ŠOK: Otac mu je igrao za Partizan, on izabrao Zvezdu!

– Ne znam da li je Hugo ljut jer se nama nije požalio – diplomatski je uvio u oblande temu sastanka Raosavljević. – Došao je po dogovoru, bio je nešto bolestan, a ne vidim razloga za njegovu ljutnju jer su mu sva dugovanja isplaćena sem nagrade za titulu što nije ni bilo u planu jer se obično isplaćuju do početka nove sezone. Biće sve u redu.

Hoće li, videćemo u periodu koji dolazi…

0
0

5 Komentara

    • Glodar do jaja je pokazao nebrojeno puta svoju glupost i retardiranost… Covek je osvedoceno dete= kreten. Predano radi iz dana u dan na tome da opravda imbecilnost, i to mu polazi za rukom. Metalika je moj drug.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter