23
Domaći fudbal

ZA STRAH EVROPE: Sage se bliže kraju, Zvezda dobija dva vrhunska pojačanja (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.16 u 14:24

Prema poslednjim informacijama, Gelor Kanga i Džon Ruiz trebalo bi da pojačaju crveno-bele naredne nedelje.

Dijego Bisesvar i Leandro Damijao su preskupi, Miguel Muriljo rizičnija opcija… Izbor Crvene zvezde je, prema pisanju navijačkog portala crveno-belih „Moja Crvena zvezda“, pao na Gelora Kangu i Džona Ruiza.

I Kanga i Ruiz su već neko vreme na meti najtrofejnijeg srpskog kluba, pregovori su uveliko u toku, pa je veoma izvesno da ova dva fudbalera početak naredne sezone dočekaju kao vedete kluba sa Marakane u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Kanga bi trebalo da predstavlja zamenu za Marka Grujića, jer je u pitanju moderan ofanzivni vezni fudbaler, sjajnog pasa koji ume i sam da završi akciju.

(Youtube/Multimedija Kanal)

Sa druge strane, Ruiz se najbolje snalazi na poziciji desnog krila, ali mu „leže“ i preostale pozicije u napadu.

(Youtube/Sandro TV)

Ruiz je prošle godine igrao za Dnjepar, dok Kanga na Marakanu dolazi iz ruskog Rostova.

NA RADOST DELIJA: Stiglo najveće pojačanje među crveno-bele, od jutros već na treningu (FOTO)

0
0
23 Komentara
  1. Voleo bih da oba kluba udju u evro takmicenja samo sto su zvezdine sanse male zato sto jednostavno imaju solidnu ekipu imali bih sanse da imaju bolji koeficent ovak mrka kapa koga god da dovedu.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovo je velika sramota za zvezdu koja sve više i više tone i propada zbog dovođenja stranaca prava sramota najgore je što uprava zvezde nema granica od toliko domaćih igrača pravih talenata koji igraju u našim domaćim klubovima zvezda samu sebe uništava dovođenjem stranih igrača bruka i sramota stidite se stoko jedna ja sam navijač zvezde i moram da kažem da je ovoliko nekontrolisano dovođenje stranaca u zvezdu i zanemarujući domaće talente velika šteta koja zvezdi neće doneti ništa dobro zbog ove velike štete zvezda propada sigurno i polako upravi zvezde ovim putem poručujem kao i treneru božoviću okanite se više dovođenja stranaca jer nanosite klubu štetu nesagledivih posledica

    0
    0
    Odgovori
    • Pa igrali smo sa domaćim igračima i nismo mogli Kairat da prođemo. Mora se tražiti rešenje u stranim igračima koji pokazuju želju. Do sada imamo najbolje strance koji igraju u Zvezdi.

      0
      0
      Odgovori
    • Hajde, reci mi koji bi to nasi mladi igraci doneli kvalitet i prevagu ??? Pricas napamet. Za LS trebaju stranci, kvalitetni.

      0
      0
      Odgovori
    • Sa domaćim talentima može se biti samo drugi u prvenstvu i sanjati evropu i plus treba ih sačekati par godina a do tada idu samo gubici.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ivice Ilievu i Ivane Tomicu, ako ove godine ne osvojite titulu treba vam javno zabraniti bavljenje fudbalom. Cigani su prosuli ovolike pare, nista nisu uradili, a zvezdu verovatno gurnuli u daleko dublju krizu od one u koju ih je odveo Ivic. Problem je samo sto je Partizanov prelazni rok isto tako uzasan i sto osim Djurdjica jos nije stiglo nijedno pojacanje. Naravno, niko normalan ne racuna u pojacanja ostale bombe koje je Iliev doveo da se sprdaju sa nama.

    0
    0
    Odgovori
      • Pa zato i komentarisem sto pratim vesti hrvatskog kluba, ali ne treceg nego najveceg, nemoj biti skroman. Robert Prosinecki vam je omogucio da budete najveci i toga ne treba da se stidite.

        0
        0
        Odgovori
        • Jeste nama Prosinecki dosta doprineo da budemo najbolji klub u Evropi,sto vi nikada necete biti ali sa polovinom hrvatske i polovinom srpske krvi jer ga rodila majka Srpkinja.Samo sto vama nece pomoci da budete nesto vise od treceg hrvatskog kluba,oni koji su vas osnovali i koji su medju prvima morali u vase redove iz dresa NDH,poput Glazera,Matekala,Bobeka,Cajkovskog,Brozovica,Rupnika,Sostarica,Belina,itd.Ne treba da se stidite,to su cinjenice i vasa proslost ili historija.

          0
          0
    • Pogresno si se potpisao,trebalo je KK IGOKEA.To je kao prvo a kao drugo,kako mislis da bilo sta osvoji tvoj mali klub ako Zvezdi ostanu skoro svi igraci i jos dovede par pojacanja?To je prosto nemoguce.Jeste tvoj mali klub doveo skoro ceo nov tim ali to se treba uigrati a dok do toga dodje,opet ce debeli minus da udari.Kao trece,tvoj mali klub je doveo mnogo vise igraca a samim tim i potrosio vise para jer nisu svi dosli sa isteklim ugovorom a igrace za platu,ne za kikiriki.

      0
      0
      Odgovori
  4. Po meni ovaj Ruiz i nije neki igrač biće promašaj a Kanga je dobar igrač. Umesto ovog Ruiza dovesti ovog Pabla Mučea i još jednog štopera ali dobrog i naravno otpisati par igrača koji su se ispostavili kao promašaji. Biće to solidna ekipa za kvalifikacije lige šampiona ili liga evrope…

    0
    0
    Odgovori
  5. Ko će da bude alternativa Srniću ? Da li je on tip igrača za kvalifikacije LŠ ili LE? Takođe Petko nije tip igrača za kvalifikacije LŠ ili LE.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj bre,sto se Srnica tice…jako zahvalan igrac,koji igra u oba pravca,brz,prodoran,pomaze odbrani,prati svog igraca.

      0
      0
      Odgovori
    • Luka Milunovic! Slobodan je igrac. Ne razumem da pre u klubu zele Gavrice, Jovovice, Sikimice, Orlandice…
      Decko je odlican dzoker igrac

      0
      0
      Odgovori
  6. Otvori se Vucicu,daj pare za jos nesto ozbiljnije tipa nekog Raonalda,Mesija moze Pogba,ko jebe gradjane Srbije bitna je tvoja miljenica…

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahaha, presmesno, decko osvesti se. Fino i Pekovic kaze da im drzava puno puno pomaze, a sta je bilo kada je Tadic pomagao. Ne lupetaj jbo te Vucko

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter