23
Domaći fudbal

ZA STRAH EVROPE: Sage se bliže kraju, Zvezda dobija dva vrhunska pojačanja (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.16 u 14:24

Prema poslednjim informacijama, Gelor Kanga i Džon Ruiz trebalo bi da pojačaju crveno-bele naredne nedelje.

Dijego Bisesvar i Leandro Damijao su preskupi, Miguel Muriljo rizičnija opcija… Izbor Crvene zvezde je, prema pisanju navijačkog portala crveno-belih „Moja Crvena zvezda“, pao na Gelora Kangu i Džona Ruiza.

I Kanga i Ruiz su već neko vreme na meti najtrofejnijeg srpskog kluba, pregovori su uveliko u toku, pa je veoma izvesno da ova dva fudbalera početak naredne sezone dočekaju kao vedete kluba sa Marakane u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Kanga bi trebalo da predstavlja zamenu za Marka Grujića, jer je u pitanju moderan ofanzivni vezni fudbaler, sjajnog pasa koji ume i sam da završi akciju.

(Youtube/Multimedija Kanal)

Sa druge strane, Ruiz se najbolje snalazi na poziciji desnog krila, ali mu „leže“ i preostale pozicije u napadu.

(Youtube/Sandro TV)

Ruiz je prošle godine igrao za Dnjepar, dok Kanga na Marakanu dolazi iz ruskog Rostova.

NA RADOST DELIJA: Stiglo najveće pojačanje među crveno-bele, od jutros već na treningu (FOTO)

0
0
23 Komentara
  1. Prvo i sami hrvati govore o partizaiu kao o hrvatskom klubu.Pa i hrvat vam je predsednik kluba.Zvezda je dovela strance koji su napravili i prave razliku.A,da Zvezda tezi tome da u njoj igraju najtalentovaniji srpski igraci dokaz je dolazak Vanje Vucicevica i Marka Poletanovica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav strah i panika medju pristalicama treceg najveceg hrvatskog kluba.Toliko su nisko pali,da se na ovim stranicama predstavljaju kao zvezdasi. Nema Partizanu pomoci,sa njim je zavrseno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter