16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEMPIRANA ‘BOMBA’: Dogovoreno – stiže crno-bela ‘desetka’ sa zaradom od milion evra godišnje! (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.16 u 09:29

Spremite se za potrese, jer će ih ovaj igrač sigurno izazvati. Bar tako govori njegova dosadašnja karijera, ali i postupci van terena.

U Partizanu su presrećni, jer su dogovorili dolazak fudbalera ruskog Anžija bez naknade. Leonardo de Souza Silva predvodiće napade Partizana u sledećoj sezoni sa pozicije ‘desetke’, dugo najavljivane od strane sportskog direktora Ivice Ilieva.

Fudbaler koji je u Anžiju zarađivao čak milion evra godišnje, a Brazilac je odbio mnogo veće ponude iz Turske, da bi obukao crno-beli dres. Kako piše ‘Sport’ on će danas da potpiše ugovor na tri godine putem faksa, naravno, za znatno manji novac, a u ponedeljak bi trebao da stigne i bude predstavljen javnosti.

Pored Anžija, Souza je još nosio dres kiparskog Enozisa, Metalurga iz Donjecka i Gabale iz Azerbejdžana.

TO JE NAJAVLJENA ‘BOMBA’: Partizan poslao ponudu za ‘desetku’, u Brazilu poznatu po jednoj tragediji (VIDEO)

Da će to biti igrač kakvog srpski fudbal još nije video govori i njegova istorija van terena, odnosno, slučaj iz januara kada je usmrtio jednu ženu vozeći automobil u pijanom stanju i pobegavši sa lica mesta, iako je kasnije utvrđeno da nije on prouzrokovao udes.

Ipak, on nije igrao u poslednja četiri meseca, pa je pitanje u kakvom se fizičkom stanju nalazi.

(Izvor: youtube / DZAARO FOOTBALL)

0
0

16 Komentara

    • ja stvarno ne znam odakle zvezdi za ova pojacanja i + ih tuze bivsi igraci, a da ne govorimo o dugu, koji je mesija terzic jednim zamahom „uklonio“ isto kao i kk zamrzivacu koji je „profesor“ covic, inace doktor za finansije, uspeo da ukloni dug… inace kolega, dobro ste postavili to pitanje

      0
      0
      Odgovori
  1. Vidim vas portal samo iskusni futbalski strucnjaci citaju!
    Sve moj do mojega hejtuju iz svoje sobe a kapiram da nisu u zivotu potcali za loptom…
    Siguran sam da struka zna sta radi zato se i zove struka a vi momci fantasy football i lepo uzivajte u svom zamiljenom menadzerisanju.

    0
    0
    Odgovori
  2. navijam za partizan al ume li ovaj malo cesce da pogodi??? trajlabe trajlabe, refko-iliev i tomic-combe bacaju bombe, nebitna pozicija u timu, al od ovog je mozda i marko jovanovic bolji,koji im sada ne treba, ko sve partizan vodi,posebno koja uprava cccccc.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao da domacih delikvenata manjka pa se obezbedjujemo sa strane,da li je moguce da iz stotina doduse vise od polovine je nelegalno dakle skola fudbala nismo u stanju da iznedrimo jedno sportsko vaspitano srpsko dete,dobrog igraca…anzi je verovatno jedva docekao da pusti besnog psa sa lanca jer ako ovaj gazi ljude po ulici pa jos izbegava odgovornost,to samo potvrdjuje stanje ne samo naseg fudbala no stanje naroda uopste…malo ce da se izdivlja po beogradu,uzece novca,nadajmo se da nece gaziti ljude jer ce sigurno proci nekaznjeno….

    0
    0
    Odgovori
  4. Decko je grobar od rodjenja i dolazi za kikiriki,kao i Djurdjic.Beogradjani,pazite kako prelazite ulice,mozda mu se zavrti u glavi od sportskih zanimacija zbog koji ce doci,kikiriki,semenke,leblebije itd…Koga vise obmanjujete i varate svojim pricama.

    0
    0
    Odgovori
  5. ZARADA GODISNJA MILION EVRA DODJE U PARTIZAN ZA KIKIRIKI OK A PLATA RODJACI KOLIKA JE AKO JE IMAO TAKO BOGATIH PONUDA PROPAST SINE

    0
    0
    Odgovori
  6. Interesantno, da dolazi u Zvezdu sad bi vec napisali da dolazi nikad placeniji igrac sa ogromnom zaradom i naravno pisala bi „tacna“ cifra a kad je partizai u pitanju onda svi igraci dolaze za „znatno manji novac“ tj kikiriki. Toliko o novinarima i partizanu

    0
    0
    Odgovori
  7. Pola miliona NARODNIH para … Jb vi meni ono ako ovak nije Zvezda radila pre 10 god i vidimo koliki je dug napravljen !!! Ludilo majke mi …

    0
    0
    Odgovori
  8. ..“Bez’te zene u crvenom“ stizeee „TEMPIRANA BOMBA“ SAMO ZA VASSSS…ocekuje se DETONACIJA „SIROKIH RAZMERA“ !!! .!. XXAAXXAA .!. NARIKACEEE LETE U NEBOOOO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter