3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE: Tomić odlučio da mu tandem iz Partizanove škole fudbala više nije potreban

Objavljeno: 18.06.16 u 10:46

Jednostavno, ‘precrtani’ su za sledeću sezonu, jer, za sada, nisu u prvom planu kod trenera Ivana Tomića.

Iznenađujuće ili ne, tek, višegodišnji član Partizana Miloš Ostojić više neće biti u crno-belom taboru. Poslednje četiri godine Ostojić je bio deo mnogih važnijih utakmica ‘parnog valjka’, kako u Evropi, tako i u domaćem prvenstvu, ali je preveliki broj povreda sprečio da pokaže sve što ume i da napreduje na pravi način.

Zbog toga su mu u klubu dali odrešene ruke i pokušaće da nađe novi klub što je pre moguće, pošto u Partizanu više ne računaju na njega.

TO JE TO: Iliev potvrdio dolazak nove zvezde prelaznog roka!

Drugi crno-beli biser Veljko Birmančević, koji je pre šese meseci potpisao profesionalne ugovore zajedno sa Dušanom Vlahovićem, ali će za razliku od mladog napadača, popularni ‘Birma’ morati na kaljenje u Teleoptik.

Biće registrovan dvojno, pa bi kaljenje u filijali crno-belih moglo da mu dodatno pomogne da igrački napreduje.

STIŽE NOVO POJAČANJE: Posle Đurđića, Partizan želi štopera iz Francuske?

0
0

3 Komentara

  1. Mnogo talentovan decko ali mu je moj savet da iz teretane ne izlazi, osim samo kad spava i jede! Zaista, vrlo je slabe konstitucije, no ipak moramo svi imati u vidu i da je mnogo mlad-17 g. . Tacno je da su neki sa 17 vec kao od brda odvaljeni, ali on je bez misicne mase koju mora izgraditi. Moderni fudbal bez snage je nezamisliv, jednostavno u duelima nema milosti, odnece te kao kosava! Zato, momak u teretanu, i uz pomoc strucnjaka za godinu dana mozes da jedes zivu pilad, bre!

    0
    0
    Odgovori
  2. Birma treba ozbiljno da pordi na fizici. On treba misicnu masu, sve ostalo ima za velikog igraca. Za sest meseci moze cudo da napravi. Treba mu dati i trenera za to, verovatno i ima u klubu. Ocekujemo Birmu za sest meseci kao igracinu spremnog za velika dela.

    0
    0
    Odgovori
  3. Za Ostojica da kazem konacno decko je nula igrac to svi mi znamo vec godinam i navijaci i Tomic posebni i njegovi predhodnici znaju kiksara koja je bila tu da popuni broj. Birmancevic ocekivano decko je talentovan ali mora mnogo da radi na sebi jer je zaista kao dete i gradjen i nizak pa cak i njegovo lice kao da je pusten iz vrtica pole ozbiljnih pojacanja u veznom redu on zaista bar za sada nema sta da trazi ali mislim ni kasnije lose je gradjen i to ce ga kostati karijere bar one ozbiljne vidimo i sami da je danasnji fudbal bitka,borba na snagu pre svega ako imas i sve ostalo onda si vec vanserisji igrac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter