0
Evrokupovi

EURO: Remi Islanda i Mađarske na Velodromu (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.16 u 20:29

U prvoj utakmici drugog kola F grupe Evropskog šampionata Island i Mađarska su podelili bodove.

U veoma tvrdoj utakmici, Islanđani su poveli golom Sigursona  iz jedanaesterca u 39. minutu. Severni susedi su izjednačili u 87. minutu autogolom Sevarsona. 

U 39. minutu dosuđen je penal za Islanđane, ali nije sasvim jasno da li ga je skrivio golman Kiralj, ili je sudija ocenio da je faul posle te situacije bio za najstrožu kaznu.

Posle kratkog zaleta siguran je bio Sigurdson.

(Izvor:youtube/Match Highlights)

Selektor Mađarske bacio je sve karte na napad i to mu se isplatilo. Za razliku od prvog meča sa Austrijom, kada nije bio u timu, danas je Nemanja Nikolić bio u sastavu, do duše od 67. minuta, i to se odmah osetilo.

Srbin iz Sente, probio je po desnoj strani, ubacio loptu u peterac, tamo je Sevarson prvi stigao do lopte i savladao sopstvenog golmana za 1:1.

Ovim rezultatom su obe reprezentacije zadžale realne šanse da se plasiraju u osminu finala Evropskog prventva u Francuskoj, 

U drugoj utakmici ove grupe, u 21 h se sastaju Portugal i Austrija, a sledeće kolo nam donosi duele Mađarske i Portugala, odnosno Austrije i Islanda. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter