1
ATP

WTA MAJORKA: Ivanovićeva stala u četvrtfinalu

Objavljeno: 17.06.16 u 18:30

Srpska teniserka Ana Ivanović ispala je u četvrtfinalu turnira na Majorci porazom od Karoline Garsije rezultatom u setovima 2:1.

Ivanovićeva je doživela težak poraz posle velike borbe u tri itekako neizvesna seta. Na kraju je Francuskinja Garsija bila bolja sa 2:1 – 7:6(9), 5:7, 6:3.

U prvom setu videli smo po jedan brejk na obe strane, pa je on ušao u taj-brejk koji je potrajao čitavih 20 poena. Od toga 11 je uzela Ivanovićeva što je trebalo da bude dodatan podstrek za nastavak duela.

Međutim, u sličnom finišu, samo bez taj-brejka Garsija je sa 7:5 izjednačila u setovima. Preokret je kompletiran u trećem setu kada je Ana potpuno stala, a Francuskinja se razigrala i sa 6:3 otišla u polufinale.

Tamo će je čekati Belgijanka Kirsten Flipkens, koja je do četiri najboljih na turniru stigla preko paragvajske teniserke Veronike Cepede.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter