3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KO JE SVE NAMA BIO SELEKTOR! Ne da nije trener, nego je volonter!

Objavljeno: 17.06.16 u 12:08

Kada je u pitanju fudbalska reprezentacija Srbije u pitanju, u protekloj godini dotaknuto je dno.

Ne samo da se Srbija nije plasirala na EP, već je zauzela ćetvrto mesto u grupi sa samo četiri boda. Pritom su nam oduzimani bodovi zbog raznih propusta, jednom rečju katastrofa.

Mnogo toga, i dobrog i lošeg, dešavalo se za vreme vladavine prethodnog predsednika FSS Tomislava Karadžića. Na njegov predlog doveden je jedan od najgorih selektora koje je Srbija ikada imala, Dik Advokat. Srbija s njim kao selektorom nije imala nijednu pobedu, četiri meča, po dva poraza i nerešena rezultata.

Holanđanin je, defakto, imao velikih uspeha, ali je sa Srbijom najblaže rečeno kiksirao.

Sada je bez posla, pošto je u oktobru napustio Sanderlend, a u narednoj sezoni radiće kao stručni saradnik u Den Hagu i to volonterski, kako bi pomogao svom matičnom klubu da se izvuče iz problema.

0
0

3 Komentara

  1. ..a hteli su pre njega da postave ZDENJAKA ZEMANA na selektorsko mesto, ali, na SRECU Zeman je otisao u stubove srama i ostalo je ISTORIJAAA .!. XXAAXXAA .!. I za NJEGA im je verovatno Tole „kriv“ !?

    0
    0
    Odgovori
  2. ..a hteli su pre njega da postavi ZDENJAKA ZEMANA na selektorsko mesto, ali, na SRECU Zeman je otisao u stubove srama i ostalo je ISTORIJAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter