9
Domaći fudbal

JOŠ JEDAN NEDOSTATAK SRPSKOG FUDBALA: Bačka ima veliku molbu za Partizan i Javor

Objavljeno: 17.06.16 u 15:30

Novi superligaš ima problema sa ‘uklapanjem’ u elitno društvo.

Pre par dana određen je kompletan raspored utakmica Superlige Srbije, a to je u veliki problem dovelo novog superligaša, ekipu Bačke koja neće imati završenu rekonstrukciju terena, odnosno, reflektora koje po propozicijama moraju imati svi stadionu u elitnom rangu.

Po novom rasporedu Bačka je trebala da u Bačkoj Palanci dočekaju Partizan 23. jula, a zatim i Javor u trećem kolu, 6. avgusta.

TO JE TO: Iliev potvrdio dolazak nove zvezde prelaznog roka!

Međutim, zbog toga su iz Bačke poslali zahtev Partizanu i Javoru za promenu domaćinstva, po čemu bi Bačka prva tri kola igrala na gostovanjima. U slučaju da se odbije ovaj zahtev, Bačka bi morala da igra na neutralnom terenu ta dva meča.

– Nadamo se da će naš predlog naići na razumevanje i da će biti usvojen, jer smo mišljenja da ne treba da budemo kažnjeni igranjem na neutralnom terenu zbog reflektora koji do tada po svemu sudeći neće biti završeni – piše u dopisu FK Bačka.

0
0

9 Komentara

  1. Ma Kokeza je tu samo figura, Tole i dalje vuče konce, pa zar nije skoro „mirio“ partizane !??? Zašto tako nije zalegao kada je u Zvezdi bio haos !???? Jel imate odogor NORMALAN na ovo !??? Kokeza je u svađi sa Terzom i Džajićem, zato ga je Tole i primio kod sebe inače ne bi imao šanse, kao što nije imao Džajić koji je za sve njih zajedno ličnost veka !!!
    Drugo, nk partizan hoće da pristane ali traže u dogovoru sa Toletom da se ne „zapinje “ po ustaljenom običaju ! Drugo, Tole je tako organizovao meč sa Slobodom iz Užica da nk partizan ne bi igrao po blatu !!!????? Ma sve je bilo moguce sa Toletom, može i sada za državni projekat !!! Dok DELIJE ne osnoju stranku a onda….

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa TOLE više nije presdent FSS verovatno nisi obavešten već je to kum KOKEZA , verovatno si nepismen kada tekst ne umeš da protimačiš . A ako nisu upućen vaša strnka je FK DRŽAVNI PREKAT OD NACIJONALNOG ZNAČAJA nema dalje, a zezanje kreće brzo samo kad ispratimo tvorca proekta sa nacističkom bratijom Vesić , Mali i moj momak Ulemek , brća Simović , ROTO-KOŠ , Đinđa , eko- MAG to će biti veličastven ispraćaj u prošlost njihov i vaš zajedno …… USKORO

    0
    0
    Odgovori
  3. Delija_vr kako te nije sramota da pricas takve izmisljotine..pa jel ti znas ko je sada umesto toleta ili se pravis glup? I sta se foliras kao NK partizan itd??? Dete odrasti

    0
    0
    Odgovori
  4. Opet Tole liga krece…….opet sve za nk partizan !!!! Dokle više, jel treba DELIJE da osnuju stranku i da sve preuzmu u svoje ruke !!! Dokle ce da nas zezaju !???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter