6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HUGO SE PONOVO JAVIO: Obradovao je Delije i rekao na koga je ljut…

Objavljeno: 17.06.16 u 20:34

Neizvesnost oko Huga Vijere mogla bi da bude rešena večeras, bar tako kaže sam Portugalac.

Prvo je kasnio zbog avionske karte, a na kraju se ispostavilo da je Hugo ljut na nekoga u Zvezdi. Bilo je hoće li ili ne da se vrati za Beograd, ali izgleda da hoće. Kako javlja MocartSport, Portugalac je to potvrdio preko WhatsAppa.

– Volim Crvenu zvezdu, večeras u 22:30 slećem u Beograd. Igrač sam Crvene zvezde i sa tim klubom želim da igram u Ligi šampiona – rekao je Hugo Vijera za MocartSport.

VRŠI SE PRITISAK NA ZAGORCA: Zvezdaši imaju ‘taktiku’ za dovođenje novog reprezentativca

Podsetimo, Hugo Vijera je juče za Informer rekao da će se vratiti u klub tek kada ga budu poštovali, a to se izgleda odnosilo na jednog ili dva čoveka.

– Problem su bile loše reči jednog čoveka. Ali ja volim Crvenu zvezdu, grad, trenera i navijače. Imam veliko poštovanje za njih. „Ja sam profesionalac, igram za novac. Ali novac nije najvažniji za nas. Želim svoj novac, to je normalno, ali ne želim da me neko laže. Ako danas nemaš novac, onda kaži da nemaš. Nemoj da mi obećavaš i da me lažeš – rekao je Vijera.

OGLASIO SE HUGO: Vratiću se tek kad me Zvezda bude poštovala!

Videćemo hoće li Hugo stvarno večeras stići u Beograd.

0
0

6 Komentara

  1. Luka Milunovic! Slobodan igrac!
    Odlican za dzokera. Moze da pokriva obe krilne pozicije, cak i poluspica. Reaguj Zvezdo

    0
    0
    Odgovori
    • Zašto na led,a da malo se obrati uef-i. Da bi bili veliki klub morate i da pošteno platite igrače.Postujem profesionalce,vaša priča o igranju iz ljubavi je najveći amaterizam koji postoji.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter