15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE HUGO: Vratiću se tek kad me Zvezda bude poštovala!

Objavljeno: 16.06.16 u 23:32

Posle mnogo nagađanja jasno je da odnosi između Crvene zvezde i Huga Vijere nisu na najvišem nivou i da je pitanje hoće li se Portugalac vratii na Marakanu.

Prvo je bilo da Hugo kasni zbog problema sa avionskim kartama, potom se pojavila ponuda Marseja od 2 miliona evra, da bi se na kraju oglasio Portugalac, ali je ponovo ostao nedorečen.

– Ne znam zaista kada ću se vratiti. Želim da dođem, ali sve zavisi od toga hoće li klub pokazati da me poštuje. Samo to tražim – rekao je Vijera za Informer.

ARGENTINAC BLIZU MARAKANE: Prosinečkom je donosio pobede, hoće li i Zvezdi? (VIDEO)

Kako ovaj list nezvanično saznaje Hugu Vijeri se duguje jedna plata, ali to nije razlog zbog kog se jedan od najzaslužnijih igrača za titulu Crvene zvezde nije pojavio na prozivci u Beogradu.

DOBRE VESTI SA MARAKANE: Ibanjez odjavio šampiona Turske, ‘javili’ se vračevi iz Gabona

– Sviđa mi se u Zvezdi, zaista. Ne radi se o novcu. I neke druge stvari su važne – istakao je Vijera.

Postoje dve verzije zbog čega je Vijera odložio dolazak u Beograd. Prva je nezadovoljstvo što je u poslednjem kolu zamenjen protiv Radničkog posle čega je Aleksandar Katai osvojio prvo mesto na listi strelaca, a druga je želja Portuglaca da mu se povećaju primanja…

0
0

15 Komentara

  1. ako je tacno da je oko para zapelo, zasto ne plate ceveka koji je dao 20 + golova za sezonu??? koje igracke velicine i Zvezdina deca su se vracali u Zvezdu kad nisu uspeli u evropi i primali i vece plate ? sto je problem da se produzi ugovor i pojaca, odredi klauzula od najmanje 4 milke i sledece godine ga prodajte ……

    0
    0
    Odgovori
  2. To znaci kad mu platom ispostuje kvalitet…. Niste razumeli sta je covek hteo reci. U normalnom svetu to znaci „povecajte mi platu i dolazim…“
    A cz nema ni za zaostale plate a kamo li za povecanje… On je ocigledno zavrsio u Marseju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zemlja u kojoj partizan ubija..hahahah.Koliko si pametan pokazujes samom svojom konstatacijom a i svojim komentarom da u ovoj zemlji partizan ubija…E moj ti….gde ti zivis franjo mali…ahahah.

    0
    0
    Odgovori
  4. …pa kada NEKO NORMALAN, RAZUMAN I PAMETAN tj. ONAJ KOJI U SRBIJI MISLI SVOJOM GLAVOM, BUDE POSTOVAO zvezdu, TADA CE I ONA TEBE, znaci-NIKADAAAAA !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. U ovakvom stanju nam ne treba!
    A sto se postovanja tice, sigurna ga nije imao vise u Rusiji i Portugaliji.
    Prodajte ga!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. U prervodu hocu nazad ako ugovor bude povecan za 40 k evra.naime Hugo ima sada 200 000 platu i zeli 240k tj da bude jedan od najplacenijih,Dajte mu ugovor na 2 godine i sledece sezone prodate ga za 4 miliona i aj zdravo!

    0
    0
    Odgovori
  7. Pa coveka je zvezda vratila u zivot a on tako. Terza reaguj tuzi ga za krsenje klubske discipline. Naplati mu to kazni ga pa nek razmislja sledeci put.

    0
    0
    Odgovori
  8. Kada si dosao u zvezdu bio si ocajan i fizicki i psihicki… A onda si sa Grofom, Zvezdom i saigracima (naravno i svojim radom) dosao na prag reprezentacije. Sram te bilo! Kad si dosao bio si pokunjeni miš, a sada si vec zvezda!

    0
    0
    Odgovori
  9. Znaci-NIKADA..nego, dodji TI lepo u Svetinju, kod nas ces „gledati“ vucelu i vazuru UMESTO tvorzica i ostalog aboliranog kadra, od 2 zla BIRAJ MANJEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  10. Uvek neki problemi
    Ako nezeli nemora ni da se vrati dosta bre sa tim ucenjivanjem igraca
    Nemoze da bude igrac visi i veci od kluba
    Neka tako radi u drugim klubovima
    Iskreno njemu je drasticno forma pala pri kraju sezone

    0
    0
    Odgovori
  11. Mislim da i zbog ovoga treba smeniti Toleta…! …..sta smenjen je vec?….e onda stvarno nemam pojma….ma znas sta? _ebo ti ovo kad Toleta nema,kome sad da j…….

    0
    0
    Odgovori
  12. Verovatno je u pitanju finis prvenstva,kada je zamenjen u poslednje dve utakmice i tako izgubio titulu najboljeg strelca jer ga je upravo tada prestigao Katai.Takodje,niko nije ni prstom mrdnuo da se ta titula podeli jer su Vijeri uzeli jedan gol na kraju,iako mu je racunat citavu polusezonu a realno je njegov a ne autogol.Jedino to moze biti razlog njegove ljutnje jer je u svemu ostalom bio ispostovan,iako je bio jako sebican i to upravo u tim zadnjim utakmicama pa je i sam kriv sto je izgubio titulu najboljeg strelca.Smatram da treba prodati i njega i Kataija,posle kvalifikacija,jer ovakvu sezonu nece ponoviti ni jedan ni drugi ni ovde ni u bilo kojoj ligi.

    0
    0
    Odgovori
  13. Ja stvarno ne znam sta je sa vama. Pa ako je covek lepo rekao da se ne radi o novcu, kako je onda moguca ova druga verzija price (da zeli da mu se povecaju primanja)?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter