4
Evrokupovi

RUSI RIZIKUJU DISKVALIFIKACIJU: Skandal na tribinama i nova tuča protiv Slovaka, i to bakljama! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.16 u 19:15

Opšta makljaža, zaista je teško razaznati ko se ovde sa kim bije. I zašto?

Na ulicama Lila novi problemi i novo ludilo. U sukobu Rusa i Slovaka korišćene su i baklje, a sve je izgledalo potpuno nestvarno i brutalno. Uostalom, pogledajte i sami

Tokom meča koji je danas Slovačka dobila sa 2:1 ruski navijači ponovo su pravili probleme i to bakljom kada su navodno povredili jedno slovačko dete na tribinama.

Kako su juče dobili opomenu pred isključenje, a danas napravili novi eksces vrlo je moguće bilo da će UEFA reagovati i izbaciti Rusiju sa EP, ali poslednje informacije govore da, za sada, neće biti tako.

0
0

4 Komentara

  1. Nisu rusi braca sa slovenima.Oni su u odnodu na nas uvek drzali stranu bugarima,koji i nisu sloveni,a slovake ne vole jer su katolici,a iz istog razloga i poljake i cehe.Rusi vise vole one 8 muslimanske zemlje u Aziji nego Slovene u Evropi.Procitajte knjigu Vase Pelagica IZ 1892 GODINE <sLAVENSKA UNIJA I TROJNA UNIJA EVROPE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter