0
Domaći fudbal

SURDULIČANI IMAJU NOVOG ŠEFA STRUKE: Goran Lazarević trener Radnika (FOTO)

Objavljeno: 14.06.16 u 20:53

Dosadašnji trener beogradskog prvoligaša, Sindjelića, Goran Lazarević, novi je šef struke Radnika.

Lazarević, rodjeni beogradjanin, radio je u OFK Beogradu sa svim mladjim kategorijama od 2003, a potom i od 2004. godine na poziciji asisstenta trenera Prvog tima. Vreme rada u Beogradu proveo je i kao šef struke  FK Dorćol i FK Palilulac.

index 2

Kao pomoćnik od naredne sezone uz Lazarevića će sedeti Miroslav Blanuša, iskusni mladi trener FK Inđija. Pored njih u stručnom štabu surduličkog superligaša ostaje Nikola Stanković.

Novi šef struke Radnika, upoznaće igrački kadar na sutrašnjoj prozivci, a kada je u pitanju odabir novih-starih igrača, primarno u selekciji, kako reče, biće karakter tih igrača, njihov odnos prema obavezama i posvećenost u radu:

– Volim da ekipa igra specifično i prepoznatljivo. Klub poput Radnika treba da ima jedini cilj: da napreduje i sa tendencijom da afirmiše mladje igrače.  Moje ambicije će se vezivati, nizašta drugo, no za takmičenje. Izmedju ostalog, zajednički cilj će nam biti ostvarenje uspeha kao i prošle godine- rekao je Lazarević prilikom dolaska u Surdulicu.

index 1

Prozivka igrača obaviće se sutra u 17 časova, kada će biti i saopšten plan ovogodišnjih letnjih priprema. Klub će boraviti najpre na Vlasini, a potom na Zlatiboru. Za vreme priprema Radnik će odigrati šest-sedam kontrolnih utakmica, medju kojima i 3.jula na terenu u Surdulici protiv FK Levski iz Sofije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter