0
Evrokupovi

EURO 2016: Mađari šokirali sve, iz velikog derbija sa Austrijom nose sva tri boda! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.16 u 19:53

U velikom derbiju bivših ujedinjenih zemalja u okviru prvog kola grupe F EP u Francuskoj, Mađarska je savladala Austriju minimalnim rezultatom.

Ne previše atraktivan, ali veoma zanimljiv duel Austrije i Mađarske doneo nam je odličan fudbal od strane naših severnih suseda koji su iskusnom i pametnom igrom odneli startnu pobedu iz duela sa velikim rivalom.

Austrija je bila bolja u prvom delu utakmice, stvarala šanse, čak i pogodila okvir gola posle šuta Davida Alabe, ali nije umela da realizuje svoje šanse, pa posle prvih 45 minuta nije bilo golova.

U nastavku su Mađari pokazali nešto više pretenzija ka golu Austrije i u 61. minutu posle fantastične akcije i duplog pasa, akciju je završio Salaj izbegavši ofsajd zamku za vođstvo Mađarske.

(Izvor: youtube / WeAreFootball TV)

Sedam minuta kasnije isti igrač iznudio je crveni karton za defanzivca Austrije Aleksandra Dragovića posle oštrog starta đonom, a posle toga je izašao iz igre uz ovacije svojih navijača.

Austrija je u poslednjih 20-ak minuta igrala na sve ili ništa i dobila je – ništa. Jer, u 87. minutu sevnula je kontra Mađara koju je uspešno realizovao Stiber za veliku pobedu na startu EP.

(Izvor: youtube / WeAreFootball TV)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Austrija – Mađarska 0:2 (0:0)
(
Salaj 62, Štiber 87)

Stadion Bordoa
Sudija: Klemon Turpan (Francuska)

Austrija: Almer – Klajn, Dragović, Hintereger, Fuhs – Harnik, Baumgartlinger, Alaba, Arnautović – Junuzović (Sabicer od 59) – Janko (Okoti od 65).

Mađarska: Kiralji – Fiola, Guzmič, Lang, Kadar – Gera – Džudžak, Nemet (Pinter od 89), Nađi, Klajnhajsler – Salaj (Priškin od 68).

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter