6
Evropske lige

U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI: Raća Petrović ostvario transfer karijere!

Objavljeno: 13.06.16 u 20:17

Srpski internacionalac pronašao je novi klub u ligi u kojoj su mnogi Srbi uspeli.

Posle Jedinstva sa Uba, Radničkog iz Obrenovca, Partizana, Blekburna, Genčerbirligija i Dinama iz Kijeva, Radosav Petrović prešao je u lisabonski Sporting, prenosi ‘B92’.

Petrović je sa portugalskim klubom potpisao veliki, petogodišnji ugovor. Sporting će sledeće sezone igrati u Ligi šampiona.

Petrovića očekuje velika konkurencija u veznom redu Sportinga, a centralni vezni red mogao bi da čini, između ostalih, i sa Italijanom Albertom Akvilanijem.

0
0

6 Komentara

  1. ono kad „strucnjaci“ koji zive od 150 eura tatine penzije a proglase za prevaru momka cija je mesecna plata20000 eura.Srpska zloba i zavist nemaju granicu

    0
    0
    Odgovori
    • Mislis da iz zlobe komentarisu? Mislis da bi svakom igracu ovako!?
      Ja ipak mislim da su ljudi samo isfrustrirani jer su ovog igraca ‘gurali’ u reprezentaciju (zajedno sa Milijasem) samo da bi ga bolje prodali. To se i danas radi i jedan od razloga losih rezultata lezi i u ‘guranju’ pojedinih igraca (uglavnom C.Zvezde i Partizana) u nasu selekciju.

      0
      0
      Odgovori
      • mozda su ga i gurali menadzeri kao i vecinu ostalih igraca, ali je razlika sto je raca svaku utakmicu za repku odigrao na nivou, koji su sve panjevi igrali na toj poziciji a losiji od njega da nepricamo ……………. igrac je klasa, u engleskoj nije prosao ali zato u turskoj dok je bio gencer druga ekipa kad je raca u igri i na klupi …………..da se nelazemo, zvezdasi ga pljuju zbog autokomande, zamrzeli coveka i pljuju ga isto kao i stojkovica sto pljuju zbog licnih frustracija ……………. i za gore komentar „bacene pare“ samo da kazem da mu je istekao ugovor sa sahtjorom, i nadao sam se pomalo da bi mogao da se vrati kuci da ozivi karijeru ……………….. srecno raco

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter