0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KARADŽIĆ O SUĐENJU MAŽIĆA: Autoritativno, dosledno, principijelno!

Objavljeno: 13.06.16 u 23:16

Prvi čovek Sudijske organizacije FSS Milan Karadžić prokomentarisao je za sajt Saveza suđenje sudijske petorke na meču EP između Švedske i Irske.

Milorad Mažić sa svojim saradnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem, odnosno Danilom Grujićem i Nenadom Đokićem (četvrti i peti sudija) imao je premijerni nastup na Evropskom prvenstvu u Francuskoj u meču između Republike Irske i Švedske (1:1).

ZLATANE, ŠTA TI BI? Ibrahimović brutalno opsovao Mažića na čistom srpskom! (VIDEO)

– Videli smo sjajnu arbitražu autoritativnog Mažića, doslednog i principijelnog u odlukama. U meču koji je obilovao sa dosta jakih startova, odlično se snašao, imao kontrolu tokom celog toka utakmice. Dobro je reagovao u situacijama koje su ukazivale na prednost, osećao je igru, sjajno se kretao i definitivno sebe preporučio za naredne mečeve na Evropskom prvenstvu. Kompletan sudijski tim delovao je dobro, zaslužio pohvale za premijerni nastup u Francuskoj, rekao je Milan Karadžić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter