2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VREME ZA RASTANAK: Partizan prodaje reprezentativca, evo i koja je cena…

Objavljeno: 12.06.16 u 09:29

Partizan je do sada doveo tri pojačanja na sredini terena, a sada je došao red i da se koji dinar zaradi.

Vezni red Partizana je sve jači. U Humsku su u junu stigla tri fudbalera Saša Marjanović, Petar Đuričković i Milan Radin. Time se napravio prostor da se proda jedan od najboljih fudbalera crno-belih. Nezvanično, Partizan je spreman da ovog leta proda povremenog reprezentativca Srbije Darka Brašanca.

RADI SE PUNOM PAROM: Posle Radovića, Partizan bi mogao da dobije novo iskusno pojačanje po meri Grobara

Mladi vezista sad već ima poduži staž u prvom timu i zaslužio je da karijeru nastavi u inostranstvu. Takođe, Brašancu ugovor sa Partizanom ističe sledećeg juna, te je ovo možda i poslednja prilika da se zaradi novac. Zbog toga je uprava „parnog valjka“ odlučila da da odrešene ruke Darku u izboru nove sredine, ali naravno za određeno obeštećenje. Ono iznosi dva miliona evra.

PARNI VALJAK NE STAJE: Partizanovo dete se vraća u klub

U Partizanu su poručili da Brašanca neće prodati za manju cifru, a ako se pojavi klub sa pravom da vezista može da ide. Zamene su stigle, a prvi „pik“ da upadne u startnih 11 je Petar Đuričković.

KONAČNO: Mire Radović stigao u Humsku

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter