0
Fudbal

FOTO: Twitter/Jamie Vardy

ŠOKIRANA: Žena Džejmija Vardija popila suzavac (FOTO)

Objavljeno: 12.06.16 u 10:50

Haos u Marseju trajao je tokom cele noći, a nedužne žrtve bili su žene i deca među kojima je i supruga najboljeg strelca Lestera Džejmija Vardija.

Rebeka Vardi nije našla svoje mesto u loži stadiona Velodrom, već je morala na tribine. Samim tim preživela je užasne scene koje su se dogodile na tribinama posle meča Rusije i Engleske. Došlo je do sukoba huligana sa obe strane, a najdeblji kraj su izvukli nedužni ljubitelji fudbala, pre svega žene i deca.

U samom stampedu Englezi su bežeći od Rusa obarali žene i decu. Kasnije je policija zatvorila tribine i upotrebila suzavac. Njega je popila i supruga Džejmija Vardija, Rebeka koja je napisala da se policija prema navijačima ponašala kao prema životinjama.

– Ovo je moje najgore iskustvo na gostujućoj utakmici. Suzavac bez razloga, u kavezu, tretirana kao životinja. Šokantno. Svojim očima sam videla! Ne mogu da komentarišem stvari kojima nisam prisustvovala, ali ovde gde sam se zadesila su se desile strašne i nepotrebne stvari! I sve to pre nego što je utakmica uopšte počela – napisala je na Tviteru gospođa Vardi.

Na opsaku biritanskog novinara da su to teške optužbe, Rebeka je odgovorila:

– Gospodine Morgan… činjenica! Zatvorili su kapije, tako da navijači ne mogu da izađu, i onda su bacili suzavac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter