18
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE NE ŠALI: ‘Krade’ Zvezdi pojačanja i uzima joj njenog košarkaša?

Objavljeno: 12.06.16 u 11:12

Košarkaški klub Partizan je završio veoma turbolentnu sezonu u kojoj se izborio za peto mesto u ABA ligi, finale Kupa i finle KLS lige, a sada predstoji rekonstrukcija tima.

Biće kao i prošlog leta veoma teško, ali možda za nijansu lakše, najviše zbog činjenice da će crno-beli igrati u Evropi. Cilj uprave je da se napravi respektabilan tim od mladih igrača koji će moći da pariraju, pre svega, Zvezdi. Naravno, dovesti i dva iskusnija igrača koji će biti lideri na terenu.

Jasno da je da će Partizan sigurno ostaiti bez stranaca. Kevin Džons je već otišao, a isto bi mogli da urade i Džamar Vilson, kao i Darel Vilijams. Ipak, umesto njih bi trebalo da stignu domaća kvalitetna pojačanja.

NEMA ODMORA: Džikić otišao u Trevizo

Kako MocartSport piše, Stefan Birčević je već kaparisan. Slična situacija je i sa Đorđem Majstorovićem koji je uskoro slobodan igrač. Želje uprave Partizana su još Petar Rakićević iz Metalca (takođe „pik“ Crvene zvezde), Ognjen Čarapić i Nikola Radičević. Aleksandar Džikić bi voelo u timu da vidi i Malkoma Armsteda, Amerikanca kog je vodio dok je bio šef struke u Krki iz Novog mesta.

‘BOMBA’: Vujošević krade Partizanu supertalentovanog igrača?

Na skeneru Partizana je i Rade Zagorac. Bek je imao fenomenalnu sezonu u Mega Leksu, te je za njega zainteresovan veliki broj klubova u Evropi, pa i Crvena zvezda koja bi prednost u odnosu na Partizan mogla da ima zbog učešća u Evroligi. Takođe, Aleksandar Džikić je na konferenciji za novinare posle utakmice sa Zvezdom rekao da FMP ima pojačanja koja bi bila dobra za crno-bele, a nagađa se da je reč o mladom Marku Tejiću, igraču Crvene zvezde na kog se prethodne dve godine nije ozbiljno računalo.

Vrelo leto je pred upravom Partizana. Mora da sklopi tim koji će najtrofejniji srpski klub vratiti na staze stare slave. Ali, dobra srpska izreka kaže „koliko para, toliko i muzike“…

0
0

18 Komentara

  1. Sta bi Zagorac trazio kod komsije malog?Ovako ce igrati EL,osvajati trofeje i sa tim iskustvom otici u NBA.Pitajte Dangubu dal se kaje sto je dosao u Zvezdu…osvojio duple krune u Aba i nasoj ligi,jedan KRK,igra EL,ima jake utakmice i protivnike a tako se najbolje napreduje.Nece valjda da ide da igra kup Miki Mausa i zadovolji se sa finalem nase lige.Tejic moze da ide jer je on svoj zenit dostigao i da je vredeo,igrao bi vise u Zvezdi.Ostali navedeni i nisu vredni paznje tako da i oni mogu medju gubitnike iz Humske.

    0
    0
    Odgovori
    • Dobra vam je ta fora da zezate ali lik je polupijan od piva i sampanjca i to se vidi na snimku,a kao drugo dosta navijackih pesama zvezde i partizana imaju slicne stihove ili melodije tako da nije tesko zabuniti se ako malo cugnes. Uostalom zar nije Bosancic pevao Zvezdine pesme dok je sedeo na klupi Partizana,zar nije Brdjovic nosio Partizanovu trenerku i Zvezdinu kapu itd. znaci ovakvih slicnih situacija je bilo i pre…Bitno je da je Micic dao sve od sebe u dresu Zvezde u ovoj seriji i sa 30ak poena doprineo novoj tituli a vi se tesite ko sta peva a ustvari se jedete od muke sto vas nigde nema u kosarci zadnje-2-3 godine dok Zvezda osvaja titule,ABA Lige,kupove igra zavrsnice Evrokupa i Evrolige ali polako ovo je tek pocetak,vracaju se dani stare slave kada se za neke nije ni znalo 30ak godina haha…

      0
      0
      Odgovori
  2. Cuj to, Partizan uzima Zvezdi Zagorca, vama je bas dosadno. A one koji nisu uspeli kod nas neretko vidjamo u Partizanu, mozda i uzmete Teju, koga ste i sami nazivali ‘bokserom’.

    0
    0
    Odgovori
  3. A Vasa Micić proslavljajući titulu sa navijačima Zvezde, *poveo* pesmu Partizana!!! Sta će čovek, ne može protiv sebe… Što bi se reklo: *I duša i telo, sve je crno-belo*!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Gluplji naslov nije skoro bio . Koga oni kradu nije mi jasno kakav crni Rakicevic i Tejic .Oni jos nemogu da shvate da je njihovo proslo kada su otimali igrace i gasili klubove sada je neko drugo vreme i sve sto vredi ide prvo u Zvezdu a njima sta ostane.

    0
    0
    Odgovori
  5. ..Dzile nije mislio na „taj“ fmp, vec ovaj kloniran sa greskom u genetskom kodu, a iz njega joj uzima Dangubica ( deklarisanog Grobara) ili VASU MICICA..a mozda i obojicuuuu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter