3
Fudbal

FOTO: YouTube

NOĆ U KOJOJ JE FUDBAL IZGUBIO: Rusi vijaju Engleze, Poljaci terorišu Irce (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.16 u 00:35

Paklena noć na jugu Francuske, neredi, tuče, krv i policija između dve vatre. Ima li kraja?

Evropsko prvenstvo u Francuskoj se pretvorilo u horor na ulicama. Organizatori su se plašili terorističkih napada, a na ulicama Marseja i Nice vlada huliganski teror. Već dva dana smo svedoci jurnjave Rusa i Engleza po Marseju, a večeras su im se pridružili i Poljaci koji po ulicama Nice tuku Irce.

Neredi u Marseju preneli su se i na stadion. Kada je policija isterala huligane sa Velodroma, oni su nastavili okršaj na ulicama. Policija pokušava da smiri situaciju, a vlasti u Francuskoj se nadaju da niko neće izgubiti život.

(Izvor: YouTube/EURO 2016 GOLAS)

Za to vreme u Nici se tuku Poljaci i Irci. Po izveštajima novinara i tamo „ostrvljani“ izvlače deblji kraj o čemu svedoče i sledeći snimci.

(Izvor: YouTube/spravce3)

Fudbale je izgubio bitku sa huliganizmom, a gde sve ovo vodi, pokazaće vreme…

0
0

3 Komentara

  1. Eh ti nasi veliki, civilizovani evropejci…
    A ni francuzi nisu nesto bolji, sto nisu dovukli vise policije, em sto su ih teroristi napadali, em sto je to evropsko prvenstvo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo ce huligani da se biju, a onda ce neki terorista da doceka priliku kad policiji popusti paznja. Ovo prvenstvo sa 24 ekipe i ovoliko dugacko nece na dobro izaci. Za sve je kriv Platini.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter