0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Pirova pobeda Kostarike nad Kolumbijom, SAD prve u grupi (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.16 u 09:10

Odigrana su poslednja dva meča u „A“ grupi na Kopa Amerika, a najviše su profitirale SAD.

Četa Jirgena Klinsmana je u Filadelfiji sa minimalnih 1:0 savladala Paragvaj. Strelac jedinog gola bio je najbolji američki reprezentativac Dempsi posle asistencije Zardesa. Paragvaj se tako neočekivano brzo oprostio od daljeg takmičenja, a crveno-belima nije pomoglo ni to što su od 48. minuta imali igrača više jer je isključen Jedlin.

(Izvor: RuTube)

U drugom meču večeri do Pirove pobede je stigla Kostarika nad Kolumbijom 3:2. Meč je otvorio evrogolom napadač Kostarike Venegas u 2. minutu. Samo četiri minuta kasnije Fabra je sjajno zaobišao nekoliko protivničkih igrača i uz dosta sreće poravnao na 1:1. Isti igrač je bio i tragičar za Kolumbiju. U 34. minutu postigao je autogol i Kostarika je ponovo povela. Da će reprezentacija iz centralne Amerike slaviti bilo je jasno u 58. minutu kada je Ovijedo uposlio Borgesa, a ovaj matirao Zapatu za 3:1. Do kraja meča Moreno je samo ublažio poraz Kolumbije – 3:2.

(Izvor: RuTube)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Kopa Amerika, A grupa, 3. kolo:

Kolumbija – Kostarika 2:3 (1:2)
(Fabra 6, Moreno 73 – Venegas 2, Fabra 34 autogol, Borges 58)

SAD – Paragvaj 1:0 (1:0)
(Dempsi 27)

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter