1
Domaći fudbal

‘BOMBARDER’ NA BANJICI: Grobari su zbog njega jedva čekali slobodnjak, sada će Forsi (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.16 u 10:10

Rad bi do kraja sledeće nedelje mogao da dobije kapitalno pojačanje pred start nove sezone u Superligi Srbije.

Želeo je u penziju, ali se predomislio. Posle epizode u Makabiju iz Haife, crnogorski reprezentativac se vraća u srpski fudbal. Reč je o „bombarderu“ Nikoli Drinčiću. Kako list Sport prenosi iskusni vezista je na pragu dolaska u Rad.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Od kada se rastao sa Izraelcima, sjajni izvođač prekida je trenirao na Banjici, a sada postoji mogućnost da potpiše jednogodišnji ugovor. To bi bilo veliko pojačanje za trenera „građevinara“ Aleksandra Janjića u borbi da se klub sledeće sezone nađe u vrhu srpskog fudbala.

Nikola Drinčić je u karijeri igrao za Teleoptik, subotički Spartak, Budućnost iz Banatskog Dvora, Gacijantep, Amkar, Spartak iz Moskve, Krasnodar i Makabi iz Haife. Za mladu reprezentaciju tada Srbije i Crne Gore odigrao je 11, a za seniorski sastav Crne Gore 33 utakmice (tri gola). U vreme kada je igao u Partizanu postao je ljubimac Grobara, najviše zbog fenomenalnih golova iz slobodnih udaraca kada je u večitim derbijima bušio mrežu Bajkovića i Rajkovića.

(Izvor: YouTube/Алексей Романов)

(Izvor: YouTube/Sports Highlight)

0
0

1 Komentara

  1. Hehe, eto kad Partizan nije razmisljao da ozbiljnije poprica sa Drincicem, da bar jos 2 godine odigra u Partizanu i tek onda zavrsi karijeru, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter