0
Fudbal

FOTO: www.spartak.com

TIŠINA: Kad Putin interveniše ni muva se u Marseju ne čuje!

Objavljeno: 11.06.16 u 21:50

Ruski predsednik Vladimir Putin se pobrinuo da reprezentativci „zbornaje komande“ budu maksimalno pripremljeni za meč sa Engleskom večeras u Marseju.

Šta će se događati u Marseju kreira Vladimir Putin. Kako strani mediji prenose, ruski predsednik je direktno naložio da se koncert muzičara Serona otkaže. Razlog je taj što bi ta manifestacija pravila veliku buku, a mesto održavanja je veoma blizu hotela sa ruskim igračima. Šta više, sami reprezentativci su od Putina tražili da pozove gradonačelnika Marseja Žan-Kloda Godina. Molba jednog od najmoćnijih ljudi planete je odmah uslišena i koncert je otkazan.

– Pošto su ruski igrači čak pozvali Putina i rekli da ne bi trebalo da bude prevelike buke, poštovaćemo njihovu molbu – rekao je Žan-Klod Godin.

NAJBRUTALNIJI SNIMAK IZ MARSEJA: Ruski huligani gaze Engleze (VIDEO)

Gradske vlasti su saopštile da muzičar „potpuno razume situaciju i da je obećao da će se vratiti u Marsej i održati koncert 10. jula, u noći finala“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter