7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADI SE PUNOM PAROM: Posle Radovića, Partizan bi mogao da dobije novo iskusno pojačanje po meri Grobara

Objavljeno: 11.06.16 u 22:17

Partizan se ozbiljno sprema da trofej namenjen šampionu Srbije vrati u Humsku o čemu svedoče i potencijalna pojačanja.

Miroslav Radović je danas boravio na stadionu Partizana gde je sa upravom kluba razgovarao o povratku među crno-bele. To je oduševilo Grobare koji su preko socijalni mreža poželeli Miretu dobrodošlicu, to jest zamolili ga da u što kraćem roku potpiše ugovor.

KONAČNO: Mire Radović stigao u Humsku

Izgleda da Radović neće biti jedino mega pojačanje crno-belih. Kako prenose Novosti, Partizan bi u svoje redove mogao da vrati i jednog preiskusnog napadača. Reč je o Danku Lazoviću. Sjajni špic je slobodan igrač posle nesporazuma i administrativnih problema sa Olimpijom. Nalazi se u Beogradu i uspostavljen je kontakt.

‘BOMBA’: Vujošević krade Partizanu supertalentovanog igrača?

Danko Lazović je do sada tri puta nastupao za Partizan. Debitovao je 2000. godine i do 2003. je na 60 utakmica postigao 20 golova. Otišao je potom preko grane, a vratio se 2006 godine kada je na 11 utakmica postigao pet golova. Posle osam godina ponovo je obukao dres crno-belih i na 25 utakmica postigao 15 golova. Bio je jedan od najzaslužnijih što je Partizan osvojio jesenju titulu, a kasnije bez njega i titulu. Otišao je u Kinu, a potom i Sloveniju gde nije igrao. Sada mu se ponovo otvaraju vrata Humske, a Ivan Tomić sigurno ne bi imao ništa protiv da dobije sjajnog napadača i uz Ilića i Radovića trenera na terenu.

0
0

7 Komentara

  1. Danko je svakako igrac koji ima veliki kvalitet kroz karijeru je to i pokazao igrao je u velikim klubovima i u svakom klubu bio jedan od najboljih i bio strelac mnogo golova eto u partizanu pre par godina 15 golova za 25 utakmica otisao u kinu na kratko jos 13golova i to od sale. Uz to jako je dobra kerativac asistent kao i Radovic klasa igrac isto kao i Radovic moze da igra desetku iza napadaca tako da nam u slucaju da obojica dodju treba samo stoper i to nadam se Cvetinovic.

    0
    0
    Odgovori
  2. Po meni je ovo super! Ilic nema snage,ali koliko nas je spasio u prosloj sezoni u kojoj smo bili katastrofa, koliko je imao asistencija i golova??? toga se ne moze niko setiti? nego se svako seti njegovih godina! Da nam je vezni red, kao Sale sigurno ne bi bili drugi! setite se samo malo protiv steaaue covek kada je usao u igru potpuna kontrola igre. lazovic od Bozinova je puno bolji sto puta!!! A Radovic je za nasu ligu odlican a moze da igra i LE…. Iskustvo tu treba ne samo mladost, njih trojca su sasvim dovoljna, znaju se odlicno tako da mislim da ce se dobro snaci na terenu. Kako je bilo 2010god kada je igrao Krstaic, Ilic i Ilijev? isto potpuno ista prica Treba iskustvo Partizanu i svako ko je dolazio na kraju karijere u Partizan bolje je igrao od svakog mladjeg fudbalera a i od ostalih igraca! TOLIKO.

    0
    0
    Odgovori
  3. Od ovih samo radovic da potpise kakav bre lazovic taj pojma vise nema nemojte molim vas samo lazovic ne ko boga vas molim

    0
    0
    Odgovori
  4. Penzioneri!!! Vratite vi Živkovića (koga ste vi oterali), pa onda možemo da pričamo…

    0
    0
    Odgovori
  5. Staviš Mireta Ilica i Lazovica i promeniš naziv u fk dom penzionera pa bre kakve su ovo bombe Radović je bio dobar u Legiji Ilic odavno više nema snage dok o Lazovicu je suvišno pričati samo se svađa i bez snage je tako da borba za 4-5 mesto je realno sa ovim timom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter