6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’: Vujošević krade Partizanu supertalentovanog igrača?

Objavljeno: 11.06.16 u 21:23

Košarkaški klub Partizan mogao bi da ostane bez jednog od najtalentovanijih klinaca, prenosi Espreso.

Duško Vujošević želi do Limoža da napravi Partizan. To podrazumeva da se ekipa podmladi i u svom „rosteru“ ima veoma talentovane igrače. Jedan od takvih je i vunderkind Partizana Vanja Marinković. Iskusni stručnjak je trenirao mladog beka i zna o kakvom se potencijalu radi. Sad ostaje da se vidi reakcija Partizana, čije je Marinković član.

NIJE SAMO TITULA IZGUBLJENA: Partizan ostao bez najboljeg člana!

Vanja Marinković je ove sezone beležio šest poena u proseku za crno-bele, kao i dva skoka i 1,2 asistencije.

0
0

6 Komentara

  1. Marinkovic nikad nece postati ozbilan igrac????
    Taj koji ovo izgovori nema veze sa kosarkom. Nije problem u njemu vec u Bozicu koji ga je unazadio,davao malu minutazu,kaznjavao za svaki promasaj i dao mu kapitensku traku sa 18 god. Da ti toliko opteretis klinca raznim glupostima, to moze samo neznalica od trenera. Vujosevic je imao istu priliku sa Bogdanovicem ali traku dao Lovernu,pustio Bogdana da resava utakmice i kada nije pogadjao i ponekad preterao u strogoci i sad vidite gde je Bogdan koga je stvorio mag a vidite kako propada Marinkovic koga je unazadio Boza SNS. Ista prica sa Glisicem, kod Vujosevica bi on napredovao uz utakmice u utakmicu a kod Bozica nije ni igrao u sramnom rosteru, sad decko ide iz kluba jer nije dobio sansu. VUJOSEVIC JE BOG,Bozic,Pekovic,Silobad,Todoric su SNS pijavice koje unistavaju klub.

    0
    0
    Odgovori
  2. Neka ga uzme odmah decko jednostavno nikad nece postati igrac da na utakmici ne postigne ni poen deluje nezainteresovano prosto neja ide cao.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne krade nego nam cini uslugu! Uzece se dobra lova za njega,ako ikada i bude igrao dobro to nece biti uskoro i svakako ne u dresu Partizana! Hvala Dule!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter