0
Tenis

ATP ŠTUTGART: Federer izgubio od Tima

Objavljeno: 11.06.16 u 15:59

Jedan od najboljih tenisera u istoriji belog sporta, Rodžer Federer, izgubio je od Dominika Tima sa 2:1 u setovima – 3:6, 7:6(9:7), 6:4.

Federer je bolje otvorio meč finala turnira u Štutgartu, pa je posle brejka pri vođstvu od 2:1 uspešno osvojio sve svoje servise i tako poveo sa 1:0 u setovima.

Drugi set jedan je od najčudnijih u toku ove sezone. Tim je, nakon dva uzastopna brejka, došao do ogromnih 5:0, da bi usledila velika serija Federera i izjednačenje – 5:5.

U sledećem gemu Tim je uspeo da osvoji šesti gem i tako, u najgorem slučaju, obezbedi taj brejk, u kom je i došao do 1:1.

Federer nije uspeo da iskoristi nalet, pa je u sedmom gemu trećeg seta dopustio brejk nakon što je ranije u setu i sam propustio četiri prilike za isti.

Do kraja meča Tim je sačuvao svoj servis i došao do plasmana u finale turnira u kom će igrati sa pobednikom duela Del Potro – Kolšrajber.

ATP ŠTUTGART: Lajović i Troicki ispali

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter