0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Srbija bez jednog od najboljih igrača u kvalifikacijama za Rio!

Objavljeno: 10.06.16 u 22:38

Kao grom iz vedra neba pojavila se nova povreda kod jednog od ključnih igrača u selekciji Aleksandra Đorđevića.

Kako je završena klupska sezona, a uskoro se očekuje leto posvećeno reprezentacijama i Olimpijskim igrama, tako i pažnja sportske javnosti se okreće košarci. Međutim, ljubitelji ovog sporta biće razočarani novom informacijom oko povrede Nemanje Bjelice.

Naime, kako pišu ‘Novosti’, gotovo je izvesno da će krilni centar Minesota Timbervulfsa propustiti kvalifikacije za Olimpijske igre zbog povrede nerva desne noge.

BLOG MILOŠA TEODOSIĆA: Imam samo jednu želju…

Tačnije, povreda nije ozbiljnije prirode, ali su trener ‘vukova’ Tom Tibodo i lekarski tim procenili da je bolje da Bjelica ode na niz dodatnih analiza koje će potrajati nekoliko sedmica.

– Nemanja je otišao u Mineapolis na planirani sastanak sa novim trenerom i generalnim menadžerom, ali ono što je neplanirano su lekarski pregledi u klinici „Mejo“ i trenutno radi terapije i rehabilitaciju – objašnjava za „Novosti“ Alekandar Rašković, potpredsednik agencije „Vaserman“ koja zastupa našeg interanacionalca.

– Pred odlazak u SAD, Nemanja je bio na pregledima sa doktorom reprezentacije Draganom Radovanovićem. Posle slanja rezultata i mišljena lekara, Tibodo i Lejden su odlučili da se urade dodatne analize na pomenutoj klinici, pod kontrolom klupskih lekara. U pitanju je upala nerva desne noge, zbog čega je već počeo rehabilitaciju, uz lagane treninge, pa se njegov povratak u Beograd očekuje za nekoliko sedmica – dodao je Rašković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter