6
AdmiralBet ABA Liga

ISTORIJSKA GODINA: Zašto ovu sezonu Zvezdaši neće zaboraviti? (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.16 u 10:23

Sezona 2015-2016 po mnogo čemu ostaće zabeležena u istoriji Sportskog društva Crvena zvezda, ali je ovaj detalj možda i najzanimljiviji.

Prvi put nakon 47 godina, tačnije od sezone 1968/1969. titule šampiona države objedinili su i fudbaleri i košarkaši crveno-belih.

Prvo su fudbaleri izuzetno dominantno praktično na polusezoni već obezbedili titulu prvaka, kada su imali i 30 bodova više od najbližih pratilaca.

(Youtube/dzi)

Potom su i košarkaši zaokružili praktično savršenu sezonu – nakon plasmana među osam najboljih u Evroligi i titule u ABA ligi, osvojen je i šampionat Srbije.

(Youtube/Dzeki 013)

Sezona za nezaborav, a videćemo da li će uspeti naredne godine crveno-beli da naprave korak dalje i obe titule i odbrane.

0
0

6 Komentara

  1. kakav naslov … !!! pa naravno da NECE … i zna se po cemu: OVAKVA NAMESTENA-NEREGULARNA u kojoj je PREZADUZENA-TRULA zvezda postala sampion … ovakcva sezona nije odigrana od kako se fudbal igra na ovim prostorima … i naravno kako se zvezda FINANSIRALA … PARE OBEZBEDJIVA – DUGOVE VRACALA A DA SE NIJE ZADUZIVALA … to niko NE zna do: predsednik sdcz u senci … GLAVNI ODBOR STRANKE …, covic i terzic . ma zna nacija i narod Srbije jer od kako zvezda DUGOVE smanjuje i titule OTIMA … narod zivi znatno bolje a da to nezna …

    0
    0
    Odgovori
      • Ti si, Dejo, fino vaspitan Cigan…Dakle, glodar do jaja je kretencina izfrustrirana, koja leci komplekse na raznim portalima… Srecom, DERATIZACIJA GLODARA je u toku…

        0
        0
        Odgovori
    • Nego glodare do j. , kako prosao placizan u basketu? A kako u fudbalu? Mozda bolje u odbojci? Hajde,svojim recima, ne tegeltijinim…Mozda budete imali srece u kamena s’ ramena i hrkljusu..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter