5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INTERESOVANJE SVE VEĆE: Novi klub ‘zagrizao’ za najboljeg igrača Partizana

Objavljeno: 10.06.16 u 21:31

Igrač koji je napravio bum ‘ovog’ proleća, ujedno je iskočio u prvi plan i tako povećao interesovanje za njegove usluge.

Nemanja Mihajlović sasvim sigurno je otkrovenje ovog proleća. Pošto je prvi deo sezone bio van terena zbog administrativnih ‘začkoljica’, drugi je u potpunosti bio u njegovom znaku.

Međutim, samim tim naglo je poraslo interesovanje za njega, a poslednja u redu stala je Fiorentina, koja je prema pisanju ‘Skaj sporta’ itekako zanimljiv timu sa ‘Artemio Frankija’.

FENOMENALNA VEST ZA GROBARE: Većeg pojačanja od ovoga nema!

Pre ‘viole’ interesenti su bili Anderleht i Galatasaraj koji bi vrlo rado iskoristili prvu priliku da obezbede usluge novog srpskog ‘orla’.

Međutim, Mihajlović je jasno poručio da neće otići iz Humske ovog leta. Osim, ukoliko se ne predomisli, pa prihvati eventualnu ponudu koja se ne odbija…

PARTIZAN CEMENTIRA ODBRANU: Samo još ovaj štoper da dođe

0
0

5 Komentara

    • Vlahovica?! Burazeru, ti nikad loptu nisi sutnuo u zivotu…to sto je on mlad i sto ima prostora za napredak je jedna stvar….a umece druga… Ne zanosi se, on je limitiran…a novinari pisu narucene tekstove o njemu, pa se takvi kao ti zanose…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter