2
Košarka

FOTO: STARSPORT

ČEKA NAS ‘MAJSTORICA’: Mega se spasila u Železniku, odluka o učesniku ABA lige u Mitrovici

Objavljeno: 10.06.16 u 21:54

Mega Leks je uspeo da seriju vrati u Mitrovicu i uvede je u peti meč, pobedom u večerašnjem duelu protiv FMP-a u Železniku rezultatom 90:79.

Mega je povela u seriji, pa je FMP možda i neočekivano preokrenuo na 2:1, a večerašnji meč je mogao da odluči novog učesnika ABA j.t.d. lige, ali je Mega Leks produžio ovu seriju.

Tim Dejana Milojevića odlično je otvorio susret i već u prvoj četvrtini dostigao 15 poena prednosti kada je bilo 26:11. Taj zaostatak je spao na sedam poena do poluvremena, a u trećoj deonici je došlo do potpunog preokreta u režiji Filipa Čovića koji je sa dve trojke pokrenuo seriju 9:0 za preokret u Železniku.

Međutim, gosti iz Mitrovice nisu se dali pokolebati, pa su u poslednjoj deonici ponovo na brzinu i igrom u tranziciji slomili otpor ‘pantera’ i došli do trijumfa koji vodi u peti meč u Mitrovici.

Najefikasniji u gostujućem timu bili su Ivica Zubac sa 21, Nikola Ivanović sa 18 i Rade Zagorac sa 14 poena, dok u ekipi FMP-a najviše su se istakli Ognjen Dobrić sa 17 i Marko Tejić sa 16 koševa.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter