0
Evropske lige

ODLUKA KOJA MENJA FUDBAL: Ipak ima nešto i u ljubavi

Objavljeno: 09.06.16 u 11:47

Džejmi Vardi blizu je odluke koja bi veoma lako mogla značiti i kraj njegovih nadanja da će zaigrati na vrhunskom nivou.

Vardi je prošle godine odigrao skoro savršenu sezonu. Postigao je 24 gola, bio uz Mareza najzaslužniji za osvajanje titule šampiona i obezbedio svom timu priliku da se nadmeće sa najboljima u Evropi.

Sjajne partije ovog momka koji u januaru puni 30 godina privukle su pažnju „velikana“, pa je Arsen Venger odlučio da pokuša Vardija učini prvom metom u prelaznom roku.

Pokušaj, po svemu sudeći, neće biti uspešan. Jer, Vardi je, ako su navodi „Bličer Riporta“ tačni, veoma blizu da ostane u Lesteru!

To znači da će dobiti novi ugovor, ali ujedno i odricanje poslednje prilike da pokaže da sezona u Lesteru nije bila sticaj slučajnih okolnosti.

A TVRDE DA JE NAJBOLJI: Šta je Luku Modrića koštalo 200 evra? (VIDEO)

Mada, nije nemoguće ni da je Vardi vizionar koji veruje u nastavak bajke.

Ako je tako, možemo reći da nas očekuje još jedna nestvarna sezona.

A ako ne…

Pa, dovoljno je to što je rekao „ne“ zovu novca i ostao veran timu koji je njemu doneo mnogo, a kom je on pružio još više. A to je svakako nešto što Lester u ovom momentu čini većim klubom i od Arsenala, Liverpula, i od Mančester Junajteda, Mančester Sitija… Pa i Reala iz Madrida.

Jer, nekima su neophodni milioni da bi došli do rezultata.

Drugi ga postižu srcem.

IPAK NIŠTA OD MAREZA: Arsenal ne dovodi igrača Lestera

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter