2
Košarka

CRNO-BELA MOLBA: Vrelo ali bez incidenata!

Objavljeno: 09.06.16 u 12:02

Crno-beli su na zvaničnom sajtu kluba okačili apel upućen navijačima.

Večeras, sa početkom u 21 čas, Partizan i Crvena zvezda će po četvrti put u okviru finalne serije Košarkaške lige Srbije ukrstiti koplja.

Zvezda je povela sa 2-0, ali je Partizan pred navijačima crveno-belih vratio nadu da će uspeti da izbori peti meč. No, pre toga na redu je susret pred navijačima crno-belih, tako da je očekivano da atmosfera bude više nego vruća.

Kako bi sprečili potencijalne incidente i strasti usmerili u pravom smeru, u Partizanu su uputili apel navijačima.

Apel, bez izmena, prenosimo u celosti:

PARTIZAN BIO ODSKOČNA DASKA: Barselona sledeća stanica? (FOTO)

„U četvrtom meču finalne serije plej-ofa Superlige, KK Partizan NIS je večeras ponovo domaćin. Kao i do sada, podrška sa tribina će biti ogroman podstrek za igrače u crno-belim dresovima da svih 40 minuta, još jednom pruže svoj maksimum.

I pored zavidnog nivoa organizacije druge utakmice finalne serije, naš klub je za svaki pojedinačni ispad drakonski kažnjen. Takođe, klub je oštro kažnjavan i za pojedinačne ispade kada je domaćin bio naš večerašnji rival. Ovim putem, KK Partizan NIS poziva svoje verne navijače da svu svoju energiju usmere isključivo na podršku našim košarkašima na parketu. Hala Pionir, dom u kojem smo zajedno izvojevali mnoge velike pobede, večeras mora biti primer svima.

Vrela atmosfera, bez ikakvih incidenata, vređanja, ubacivanja predmeta na teren i korišćenja pitrotehnike. Svi zajedno, u stanju smo da još jednom pomerimo granicu posvećenosti crno-belim bojama!“

PARTIZAN UPAO I POKVARIO ZVEZDINU ŽURKU: Neviđena drama ovog puta pripala crno-belima! (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. партизан је за инциденте својих навијача на прошлој утакмици, понајвише за убачену бакљу где су били звездини навијачи, морао данас играти пред празним трибинима.
    Угрожени су људски животи, а казна свега 3,000 евра.
    Толико о правној и уређеној држави.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter