1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

TU JE I ‘BRATKO’: Evo šta je Božinov rekao o odlasku iz Partizana…

Objavljeno: 08.06.16 u 13:11

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za narednu sezonu, a evo šta je na okupljanju rekao najbolji strelac tima iz prošle sezone Valeri Božinov.

– Očekivanja su da budemo još bolji i još jači. Naravno imamo tri cilja, što su ulazak u Ligu Evrope, borba za titulu i osvajanje Kupa. Na to obavezuje Partizanova istorija. Nadam se ćemo imati sreće da uđemo u Ligu Evrope i naravno, da se borimo sa Zvezdom za titulu – istakao je na početku razgovora Valeri Božinov.

Bugarin je posle otkrio šta je Ivan Tomić tražio od njega posle utakmice sa Vojvodinom u prošlom prvenstvu.

– Kada je završena poslednja utakmica prošlog prvenstva, trener Tomić mi je rekao da naredne sezone moram da dam duplo više od 18 golova. Rekao mi je i da imam kvalitet za to, ali igra Partizana ne zavisi od mene. Mi nemamo Mesija i Ronalda, ali imamo kolektiv.

TO JE NAJAVLJENA ‘BOMBA’: Partizan poslao ponudu za ‘desetku’, u Brazilu poznatu po jednoj tragediji (VIDEO)

Na kraju se Bugrain osvrnuo na mogući odlazak iz Humske, tačnije nalazi se na spisku igrača koji mogu da odu u slučaju dobre ponude.

– Ako odem, onda će to biti samo u slučaju dobre ponude, koja će zadovoljiti klub. Partizan me je vratio u fudbal, pomogao mi je, dao ruku i moram da mu vratim. Zavoleo sam Partizan jer mi je pomogao u teškom trenutku karijere – zaključio je Božinov.

ZAMENA: Delije bi zbog imena volele da Zvezda izvuče ovog protivnika, ali šta bi posle bilo…

Crno-beli će trenirati u Beogradu do 21. juna, a onda odlaze na pripreme u Poljsku, gde će ostati do 7. jula.

0
0

1 Komentara

  1. Tako je Bratko!
    I da ostanes lepo, bices jos bolji a i da ides pod pristojnim uslovima sa kojim je zadovoljan i klub i ti, OK!
    Ali, Klub mora razmisljati u siroj dimenziji i kupiti makar jos jednog centarfora , a ako Boza ide i dvojicu iskusnijih. Pridodati im Vlahovica i Jovanovica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter