0
Košarka

KLS: FMP poveo 2-1, pobeda do ABA lige

Objavljeno: 08.06.16 u 21:25

Košarkaši FMP Železnika zabeležili su drugu pobedu nad ekipom Mega Leksa rezultatom 84:83, čime su došli do dve meč lopte za plasman u ABA ligu.

Ekipa Mega Leksa na putu je da od gotovog napravi veresiju. Naime, kako će Srbija naredne godine u regionalnoj ligi imati tri predstavnika, košarkaši FMP Železnika došli su na pobedu od ostvarenja velikog podviga.

Mega je prvi meč dobila 93:77, da bi FMP u Železniku trijumfovao 89:83, a potom i napeti treći meč rešio u svoju korist.

Meč koji je protekao u egal borbi bio je na šest sekundi pre kraja u rukama Filipa Čovića.

I FMP ŽELI U ABA: ‘Panteri’ preokretom izborili ‘majstoricu’ protiv Mega Leksa

Čović je, pri rezultatu 83:82, pogodio oba slobodna bacanja. Lopta je u poslednjem napadu Mege očekuvano išla na Ivanovića, ali je usled dobre odbrane igrača iz Železnika bio neprecizan, pa je meč završen 84:83 u korist „Pantera“.

Najefikasniji u timu pobednika bio je Čović sa 23 poena, Dobrić je ubacio 15 a Apić 18, dok je kod Mege Zagorac brojao do 15, a Ivanović ostvario dabl-dabl sa 10 poena i 10 asistencija.

MEGA BLIŽA ABA LIGI: Ivanović slomio žilavi FMP

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter