11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ VEDRA NEBA: Jedan od najtalentovanijih reprezentativaca u Zvezdi! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.16 u 21:01

Napad Crvene zvezde naredne sezone mogao bi da bude zaista paklen – Hugo Vijeira, Andrija Pavlović i Uroš Đurđević!

Kako portal „RedStarBelgrade“ navodi, novi fudbaler Crvene zvezde postaće Uroš Đurđević.

Đurđević je kao omladinac napustio „Marakanu“, da bi u dresu Rada privukao pažnju Zvezde. Iz Rada je prešao u Vitese, odakle je pojačao Palermo. Ipak, povreda ga je u dobroj meri sprečila da pokaže pun potencijal, što nije sprečilo navijače Zvezde da u njemu vide jedno od potencijalno kapitalnih pojačanja za narednu sezonu.

Iako nije navedeno na koliko će ugovor biti potpisan, sa „RSB“ tvrde da neće biti manje od dve godine.

(Youtube/editbyninja)

0
0

11 Komentara

  1. Samo jedan za sada od ozbiljnijih pojačanja došao a pripreme počinju u Ponedeljak. Bilo je reči da će pojačanja stići do početka priprema?

    0
    0
    Odgovori
  2. Raskinuti ugovor sa: Supicem, Edisonom, Pavicevicem, Rendulicem( on bi i mogao ostati ako nema velikaprimanja) Andjelkovicem, Cvetkovicem, Sasom Stojanovicem, Parkerom, Gavricem, Sikimicem, Orlandic(mogao bi ostati tek mu je 25, i ako nema velika primanja) a dati priliku nasim klincima neka sede na klupi i ulaze povremeno. Manojlovic,Stojanovic,Racic, Ristic, Ilic, Adzic oporavixe se vrzo, i ostali omladinci. Tu je kljuc uspeha, kada prodas svoj proizvod a ne procente drugima davati.

    0
    0
    Odgovori
  3. Igrac klase Slavko Perovic. Moje misljenje da nije za Zvezdu. Oterati Sikimica i Orlandica. Ostaviti vise prostora Joveljicu. U veznom redu ima dosta igraca koji su u godinama a ne prave razliku kao npr Gavric,StojanovicPustiti decu iz omladinskog pogona. Odbrana sve rasterati sem Ibanjeza i Stojanovica. Mozda i Lukovica ostaviti da ima ko da kiksne 😀 Supica osterati i kakvom klincu dati priliku da uci i sazrije u kup i slabijim utakmicama

    0
    0
    Odgovori
  4. Mislim da nam posle Urosa moj prezimenjak ne treba imamo Uga imamo Sikimica ili Orlandica koji od nih ostane i Urosa bzvze trpamo igeace e sad jedino ako Ugo ne ide posle evrope onda ok

    0
    0
    Odgovori
  5. Strasan napadac…
    Za dve godine je odigrao 39 utakmicA.
    Vitese 25 i dao 2 gola
    Palermo 14 i dao 1 gol…
    Sjajna statistika..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter