5
Domaći fudbal

PARTIZAN PREDSTAVIO POJAČANJE: Igrač kog je htela Bursa, ali se on odlučio za crno-bele

Objavljeno: 07.06.16 u 13:01

Partizan je danas predstavio i treće ovosezonsko pojačanje, koje će timu iz Humske doneti brzinu i agresivnost.

Reč je o sada već bivšem levom beku Javora Nemanji Miletiću. On je danas u Humskoj predstavljen kao novo pojačanje osvajača Kupa Srbije i zadužio je dres sa brojem „26“.

– Velika mi je čast što sam postao deo Partizanove porodice. Hvala upravi kluba na poverenju, a ja ću svojim dobrim igrama pokušati da ga opravdam. Moja osnovna pozicija je uz levu aut liniju, ali sam često ove sezone igrao štopera. Mislim da mogu da pomognem na obe pozicije – rekao je Miletić okupljenim novinarima.

RAZGOVOR: Iliev i Tomić na sastanku kod Bjekovića?

Sportski direktor Partizana je otkrio da je Miletić bio blizu transfera u Tursku, ali da su crno-beli bili brži i veće ime.

Nemanja je evropski tip igrača, kakvog smo oduvek želeli. Brz, agresivan, velikih tehničkih mogućnosti. Nije bilo lako dovesti ga u Humsku jer je bio na korak do potpisivanja ugovora sa turskom Bursom i teško je bilo parirati njegovoj ponudi. Kao što smo rekli, pregovarali smo imenom i grbom Partizana i drago nam je što je Miletić prepoznao veličinu našeg kluba i što će u njemu imati dovoljno vremena da pokaže kakav je igrač, da osvoji titulu, a nadam se da se uz njegovo prisustvo čuvena Mušema zavijori na našem stadionu – zaključio je Iliev.

KAKAV BI TO BIO TANDEM PO KRILIMA: Partizan sprema dugo čekanu ‘bombu’?

0
0

5 Komentara

  1. Dobrodosao u najveci fk Nezavisne R. Srbije !!! Srecno sa Svetinjom u Evropi !!! Dok FKP dovodi nase, domace igrace, multietnicki stub srama ex. YU samo skupe, a lose strance-igre u Evropi-DOKAZ !!! Kairat ce VAS OPET.. !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Protiv Kairata nije igrao nijedan stranac (izuzev Dzosue Parkera),a to kakve strance imamo,videlo se u derbijima kada smo vas pocistili. I opet cemo vas pocistiti. A to da je Partizan najveci klub,mozes da okacis macku o rep.Vasa najveca titula je KPS (komsija prvaku sveta). To je jedina titula kojom mozete da se ponosite. Bili ste i ostali samo komsija mali.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter