0
Fudbal

NEUBIČAJENO: Italijani imenovali novog selektora par dana pred EURO!

Objavljeno: 07.06.16 u 20:51

Selekcija Italije važi uvek za jednog od favorita bilo kog takmičenja na kom učestvuje, ali potez koji je ovog puta povukao FS Italije ne viđa se tako često.

Naime, predsednik Fudbalskog saveza Italije Karlo Tavekio otkrio je samo tri dana pred početak Evropskog prvenstva u Francuskoj da će posle tog takmičenja doći do smene selektora ‘Azura’.

Odabrali smo Đanpjera Venturu za novog selektora zbog njegovih moralnih kvaliteta, a i zato što zna veoma dobro da upravlja grupom – rekao je Tavekio.

Naravno, bilo je jasno još ranije da će sadašnji selektor Antonio Konte napustiti kormilo reprezentacije i posvetiti se Čelsiju, ali teško da je pravi trenutak da igrači razmišljaju o novom selektoru baš ovaj u kom bi trebali da se skoncentrišu na što bolji nastup u prvom meču sa Belgijom.

Ventura je potpisao dvogodišnji ugovor, a u karijeri je bio trener Venecije, Lećea, Kaljarija, Sampdorije, Napilija, Verone i Torina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter