1
Ostali sportovi

LOŠE VESTI ZA GROBARE: Ovakav gubitak je praktično nenadoknadiv

Objavljeno: 07.06.16 u 17:23

Vladimir Vujasinović, legenda svetskog vaterpola, naredne sezone predvodiće sa klupe svoj nekadašnji tim, ekipu Pro Reka, prenosi „Mondo“.

Nakon što je bilo reči da je Pro Reko poslao i zvaničnu ponudu svom nekadašnjem igraču i aktuelnom treneru Partizana, izgleda da je posao i defiitivno gotov – Vladimir Vujasinović novi je trener italijanskog velikana!

Nakon što je sa Partizanom osvojio titulu šampiona Srbije, Vujasinović će imati priliku da sa timom Pro Reka napadne i tron Evrope. Upravo to je i osnovni motiv zbog kog se Gabrijele Volpi odlučio za mladog stručnjaka.

Pro Reko je proteklu sezonu u Ligi šampiona završio na četvrtom mestu, pa je usledio kompletan remont ekipe, a prvi korak je dovođenje Vujasinovića na klupu tima.

A i Vujasinović je veoma uzbuđen, što se može i zaključiti iz njegove izjave:

– Velika mi je čast što sam ponovo ovde i nadam se da ćemo uspeti da ponovimo sve one dobre stvari kao kada sam bio igrač. Jedva čekam da započnem ovu novu, fascinantnu avanturu.

Tehnički direktor italijanskog tima Maurisijo Felugo rekao je za klupski sajt:

– Odlučili smo se za Vujasinovića, jer je jedan od najvećih igrača koji su igrali za klub. Ima posebne veze i sa Rekom, i sa samom Đenovom.

Vujasinović je sa ekipom Pro Reka u karijeri osvojio četiri titule, tri kupa Italije, dok je tri puta bio i šampion Evrope.

KAO NEKAD: Vujasinović pokazao da je još uvek u formi (VIDEO)

0
0

1 Komentara

  1. Molimo premijera da za već ugašene klubove i bazene zatvore.

    Sela po Madjarskoj od 300 stanovnika imaju spa centre i bazena koliko voliš a na istom geo termalnom izvoru smo.

    O ulaganju u vaterpolo…. Svake godine otimanje bisera za sitniš.

    Od vaterpolo akademije bi zaradili svi i narod zdrav. Kome to treba?

    Projekat Srbija bez sporta i mrtav Partizan realizovan.

    Svidelo se to nekom ili ne najveći klub i izvoznik sportista sveta, u kojem ne daju da radi jedan Paunović, Antić, Mijatović, Vujošević, Obradović, Vujasinović,…

    Šampioni Evrope stalno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter