0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Argentina se revanširala Čileu, Panama bolja od Bolivije (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.16 u 08:46

U noći između ponedeljka i utorka odigrani su mečevi „D“ grupe na Kopa Amerika, a u derbiju je Argentina sa 2:1 savladala Čile.

„Gaučosi“ su se revanširali braniocu trofeja za poraz u finalu pre godinu dana u Santjagu. Ovoga puta Argentina je lišena usluga Mesija slavila sa 2:1. Tim Tate Martina postigao je dva indentična gola, sa istim akterima u napadu. Prvo je u 51. minutu Banega asistirao Di Mariji, a ovaj pogodio bliži ugao golmana Brava. Samo osam minuta kasnije isti gol, samo zamenjene uloge. Sada je Di Marija asistirao, a Banega pogodio za 2:0. U nadoknadi vremena Fuenzalida je iskoristio kiks Romera i ublažio poraz Čilea 2:1.

U drugoj utakmici grupe Panama je napravila iznenađenje pobedom protiv Bolivije 2:1. Igrao se 11. minut kada je Kintero uposlio Pereza, a ovaj pravo u gol. U 54. minutu velika greška odbrane Paname, a Arče poravnava na 1:1. Ipak, u 87. minutu Perez je drugim golom na utakmici doneo tri boda Panami – 3:1.

(Izvor: RuTube)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter