1
Domaći fudbal

STIŽE PODRŠKA: Crveno-beli nisu sami na putu ka Ligi šampiona

Objavljeno: 06.06.16 u 13:12

Crvena zvezda je sjajnim rezultatima ove sezone naterala Gasprom da se dodatno otvori.

Crveno-beli na sve načine pokušavaju da naprave tim koji će biti ravnopravan takmac za plasman u Ligu šampiona, a po svemu sudeći, na tom putu će imati velikog saveznika u Gaspromu.

Pored bonusa od 250.000 evra koji je, prema pisanju Mocart Sporta, Zvezdi sledovao nakon osvojene titule, na adresu tima iz Ljutice Bogdana stiglo je i pismo koje je potpisao Aleksandar Djukov, predsednik Upravnog odbora ove kompanije:

NOVOSTI IZ ZVEZDE: Poznato kad i ko stiže na Marakanu

„Poštovana gospodo,

Pre svega, čestitam vam na istorijskom uspehu kluba u državnom prvenstvu Srbije u fudbalu u sezoni 2015-2016. Sigurna igra sportista, profesionalni rad menadžmenta Kluba i šefa stručnog štaba, zajedno sa konstantnom podrškom navijača, učinili su ostvarivom pobedu FK Crvena zvezda još tri kola pre završetka regularnog dela prvenstva, uz ubedljivo vođstvo kluba nad najbližim konkurentima u borbi za tu prestižnu titulu.

Hvala vam na pozivu za učešće na svečanoj akademiji u čast 25-ogodišnjice pobede FK Crvena zvezda u finalnom susretu Kupa evropskih šampiona 1991. godine. Uveren sam da je ta utakmica ušla u istoriju ne samo srpskog klupskog fudbala, već i u zlatni fond svetskih takmičenja tog ranga. Ipak, usled neodložnih obaveza koje su iskrsle, a na moju iskrenu žalost, nisam bio u prilici da učestvujem na ovoj svečanosti.

U svoje lično ime, želim da vas uverim da će JAD „Gasprom njeft“, nastaviti da Fudbalskom klubu i Sportskom društvu „Crvena zvezda“ pruža kako finansijsku, tako i organizacionu podršku.

Istovremeno, želim da naglasim veliko zadovoljstvo kompanije „Gasprom njeft“ kao generalnog sponzora kluba zbog rada menadžmenta FK Crvena zvezda na normalizaciji finansijske situacije kluba. U tom kontekstu, posebno izdvajamo uspehe rukovodstva FK u delu smanjivanja dugovanja kluba, kao i prvi put od 2006. godine postignute pozitivne finansijske rezultate za 2015. godinu.

S poštovanjem, A.V. Djukov“

SAKRIO LOPTU OD ODBRANE: Fudbalska majstorija Zvezdinog ‘prvog pika’ ovog leta! (VIDEO)

0
0

1 Komentara

  1. daj boze da prezimimo u evropi a onda da se sedne za sto sa gaspromom pa dogovoriti da se pojaca sponzorstvo a najbolje bi bilo da nas oni kupe daj boze

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter