0
Tenis

KAD LEGENDA ZAPLAČE: Šta je rasplakalo legendarnog igrača Partizana?

Objavljeno: 05.06.16 u 18:02

Olga Danilović, kćerka legende Partizana i košarkaške reprezentacije Jugoslavije, danas je osvojila Rolan Garos u konkurenciji dubla za juniorke.

Kada je bila upitana kako je legendarni košarkaš odreagovao, 15-godišnja Olga je otkrila:

– Pozvala sam tatu, to je jedino što sam uradila. Nisam ni gledala telefon jer sam imala milion poruka i poziva. Samo sam pozvala tatu i javila mu. Pratio je rezultat i iskreno – plakao je. I ja sam plakala, ipak sam tatina ćera. Mama ne znam gde je, izašla sam sa terena, ali i dalje ne znam gde je. Žena je u šoku, zagrlila me je i tresli smo se od uzbuđenja.

Ona je potom otkrila da ovo možemo okarakterisati kao neplaniran uspeh:

– Singl mi je u prvom planu, izgubila sam u prvom kolu i to sam već rekla – imala sam šanse, nisam ih iskoristila i to me je koštalo meča. Ne mogu da kažem da nisam došla da osvojim, ovo je ipak Gren slem i svi dođu da osvoje, ali sam htela da vidim u kakvom sam rangu sa njima, na čemu treba da poradim i mislim da se dobro nosim sa njima. Što se dubla tiče, nije bilo planirano da igramo nas dve. Došla sam da igram sa drugom devojčicom, ali je ona ispala u kvalifikacijama, moja nova partnerka jeste. Sa tom prethodnom verovatno ne bih ušla u glavni žreb, ona nije imala partnerku i tako je ispalo. U drugom kolu smo dobile 10:8, uz nec u finišu. Uopšte nije bilo planirano!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter