11
Domaći fudbal

CRNO-BELI SE NE ŠALE: Legenda evropskog fudbala među metama Partizana?! (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.16 u 14:58

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na prostoru Evrope koji, istina, nije dostigao predviđani nivo, nalazi se na listi želja crno-belih.

Tokom današnjeg dana, Beogradom je prostrujala informacija koja glasi – Rafael Van Der Vart stiže u Humsku! Ipak, Ivica Iliev je smanjio „tenziju“:

– Van der Vart? Iskreno, prvi put cujem za to, rekao je sportski direktor Partizana za „Infromer“.

– Za sada smo doveli Đuričkovića, Radina, Miletića i Marjanovića i želimo da dovedemo još pet, možda i šest igrača u prelaznom roku, ali ne mogu da otkrivam imena. Za igrača na poziciji plejmejkera mogu samo da kazem da je vrhunski i da bi pravio razliku u našoj ligi, dodao je Iliev.

Ukoliko se ipak ispostavi da je Van Der Vart to „kapitalno pojačanje“, nema sumnje da bi crno-beli deo Srbije uživao u fudbalskim bravurama bivšeg fudbalera Reala iz Madrida:

(Youtube/netherlandssoccer)

0
0

11 Komentara

  1. Van der Vart u Partizanu…pa dobro dali imate uopster mozga da napiseste ovako nesto.Igrao u Nemackoj i Tusrskoj za 1.2 mesecno a doci ce u Partizan da igra protiv Surdulice za 200 000.Evo ako cemo tako Fisher iz Ajaxa i Ericssen iz Totemhema dolaze u Zvezdu…Boze,Boze koliko gluposti!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa nije baš patka uključio se Bjeković u prelazni rok istina je da se pregovara sa njim,a dali će doći videćemo.

      0
      0
      Odgovori
        • ti si klasican bot Iliev je prvi demantovao sve to tako da botuj negde na drugo mesto. Koliko treba da bude prost da ispalis ovakve komentare.Ili si klinac koji se sprema za avgust ili si glup[i bot.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter