18
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOOOMBAAA: Hladnokrvni Gudurić je trojkom sa devet metara presudio Partizanu (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.16 u 23:32

Ne pamti se od trojke Predraga Drobnjaka u finalima KLS lige da je jedan večiti derbi rešen na ovakav način.

Crvena zvezda je gubila sa 20 poena razlike. Uspela je da se vrati u meč, povede, ali opet bude u minusu trojkom Veličkovića. Ipak, Crvena zvezda je ove sezone dobila svog heroja, a Delije junaka – Marka Gudurića. Mladi bek šampiona ABA lige preuzeo je odgovornost na sebe i sekund pre kraja utakmice pogodio trojku sa skoro devet metara od tablu za pobedu svog tima 87:86. Crvena zvezda je ovom „bombom“ stigla do 2:0 u seriji i u utorak će imati veliku prednost da stigne do nove šampionske titule.

(Izvor: YouTube/Sport Nation)

0
0

18 Komentara

  1. Samo jos da Salo dodje sa pecanja i plej sa Madagaskara i motokultivator se pali…sigurno da ono od sinoc boli,ujeda za srce.Sve se vraca,sve se placa,ovo je tek pocetak,koji ce trajati,minimum,jos deceniju ipo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Verovatno će (gov.ar sa daske) još više da se sam sebi smeje. Batica je čudo. Očekuju se komentari gdk(ukoliko ne promeni nadimak).

    0
    0
    Odgovori
  3. Tako je bre ! ! ! Vracaj im Zvezdo, za sva otimanja, sudijske kradje, namestaljke, gepekovanja, batinjanja sudija, trojke iz auta ….

    0
    0
    Odgovori
  4. Svaka cast Partizanu, herojska igra, veliko srce, protiv osmorice nismo mogli. Ali bitno je da se institucija vraca i da smo u ovakvom sastavu pokazali da bez sudija, biznismeni i ratni profiteri, ne mogu da pobede, a zdrava prica ce poceti da daje rezultate. Utisak dana je Kvinsi Miler, koji se na tajm autu u drugoj cetvrtini zacudjeno okretao prema tribinama i gledao u Grobare. Coveku su rekli da arenu treba doziveti, ali mu niko nije rekao da je i arena arena, a Pionir Pionir, samo ako ih napune Grobari. Pretpostavljam da jadnici sa Hot sporta nece objaviti ni ovaj komentar, ali ja volim da vam pisem i da ne objavite, pa da uzivam u vasem frustriranom detinjstvu, koje nikako da izbledi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter