0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ROKADA: Umesto jednog reprezentativca Srbije, Valensija uzima drugog – i to Partizanovog! (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.16 u 20:56

Valensija je definitivno namerila da u svoje redove ovog leta dovede krilnog napadača iz Srbije.

Prethodnih dana moglo se pročitati na raznim evropskim portalima da je Filip Kostić nadomak Valensije. Međutim, previsoka cena za njega koju traži Štutgart odbila je Špance koji su se okrenuli novom izboru. Koji takođe dolazi iz Srbije. I to iz Partizana.

Kao i prethodnog leta, ponovo se sada aktivirala priča o prelasku Andrije Živkovića na ‘Mestalju’, s tim što sada Valensija nema toliko konkurenciju, već samo Benfiku koja je najaktivnija u dovođenju suspendovanog igrača Partizana.

URNEBESNA PARODIJA PRED EURO: Ko će imati dres kao ‘Spajdermen’, a ko kao ‘zakočen tetris’? (FOTO)

Španski mediji prenose da su bogati vlasnik iz Indonezije Piter Lim i sportski direktor 0slepih miševa’ Suso zainteresovani za dovođenje Živkovića, kome na kraju ovog meseca ističe i zvanično ugovor sa Partizanom.

Tamošnji mediji dobro su obavešteni o mogućnosti da Valensija ‘ukrade’ ovog bisera bez obeštećenja, ali videćemo i kakav je stav Živkovića.

O ‘DESETKI’ ĆE SE PRIČATI, ALI: Iliev najavio dve ‘devetke’, ozbiljnog štopera i odlazak stran(a)ca

On trenutno trenira sa Teleoptikom, a još u februaru je dao obećanje da će po isteku ugovora u prvim danima jula razgovarati o eventualnom produžetku saradnje sa crno-belima.

Pitanje je da li to obećanje i dalje važi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter